יום חמישי, 18.12.2025 שעה 12:51

דניאל פרנקל לא העפילה לגמר האוניברסיאדה

הקופצת עברה 1.75 מטרים בשנז'ן וסיימה במקום 15. פרנקל תמשיך מסין לאליפות העולם שתיפתח בשבת הבאה בקוריאה: "המפתח הוא להסתכל קדימה"

|
דניאל פרנקל. סיימה במקום ה-15 (GettyImages)
דניאל פרנקל. סיימה במקום ה-15 (GettyImages)

הקופצת לגובה, דניאל פרנקל, לא הצליחה להעפיל היום (שישי) לגמר האוניברסיאדה הנערכת בשנז'ן. פרנקל היתה רחוקה משיאה והסתפקה בגובה של 1.75 מטרים, גובה הכניסה שלה לתחרות, אותו עברה בניסיון שלישי.

הגובה השני בתחרות היה 1.80, גובה אשר בדיעבד היה מספיק לה כדי להעפיל לגמר, אך היא פסלה שלוש פעמים וסיימה את התחרות במקום ה-15. בכך הסתיימו ההופעות של האתלטים הישראלים בתחרויות ללא העפלה לגמרים.
 
"היתה לי תחרות לא טובה, המפתח הוא להסתכל קדימה ולהתרכז באליפות העולם", אמרה פרנקל ל-ONE לאחר התחרות.

פרנקל תמשיך יחד עם מאמנה, אנטולי שפרן, וחברה למכבי תל-אביב, דימה קרויטר, אשר יצטרף אליהם בהמשך השבוע לדאגו, שם יקחו חלק באליפות העולם שתיפתח ביום שבת הבא. נציגים נוספים באליפות בקוריאה יהיו הקופצת במוט, ג'יליאן שוורץ, ורץ המרתון, זוהר זמירו.
 
בתחרויות השחייה, סיימה נבחרת השליחים 100X4 מעורב עם גיא ברנע, אמרי גניאל, נמרוד חייט ואלון מנדל במקום ה-13 עם 3:44:56 דקות. קרן זיבנר סיימה במקום 26 ב-50 מטרים חופשי עם 26.89 שניות.

דימה קרויטר (GettyImages)
דימה קרויטר. ביום שבת מתחילה אליפות העולם (GettyImages)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */