יום חמישי, 18.12.2025 שעה 06:50
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

גולסה התלונן על כאבים, בחיפה מאמינים שיהיה כשיר

הקשר ערך אימון מלא לקראת מאריבור, שאראנוב יפתח בין הקורות. אלישע: "המטרה היא להגיע לבתים". מחר ב-17:30: מסע"ת בשידור חי בערוץ ONE, ערוץ 50

|
אייל גולסה. יהיה כשיר ליום רביעי? (יוסי ציפקיס)
אייל גולסה. יהיה כשיר ליום רביעי? (יוסי ציפקיס)

במכבי חיפה כבר היו משוכנעים שהקשר אייל גולסה יהיה כשיר למשחק הראשון מול מאריבור בסיבוב המוקדמות השלישי של ליגת האלופות שיתקיים ביום רביעי ב-21:05. הקשר חזר אחה"צ (שני) להתאמן אחרי שקיבל טיפול תרופתי, תורגל בהרכב לצדו של עלי עותמאן אבל בסיום האימון שוב התלונן על כאבים.

בצוות המקצועי והרפואי משוכנעים שגולסה יוכל להתגבר על הכאב ולהיות כשיר למשחק. גולסה מבחינתו לא מוכן לוותר על המפגש החשוב ונראה שיהיה כשיר. חיפה תקיים מחר ב-17:30 מסיבת עיתונאים לפני המשחק שתועבר בשידור חי בערוץ ONE, ערוץ 50 וב-HD, ערוץ 514 ב-HOT. בנוסף ניתן יהיה לצפות במסע"ת ב-ONE TV LIVE.

מי שתורגל בשער היה בויאן שאראנוב שיבוא על חשבונו של ניר דוידוביץ'. לסרבי תהיה זו הופעת הבכורה בהרכב הירוקים במשחק רשמי. מלבד עמדת השוער, לא יהיו שינויים נוספים בהגנה. אייל משומר שיענוד את סרט הקפטן לראשונה מאז הגיע לחיפה בשל היעדרם של יניב קטן ודוידוביץ', יפתח בעמדת המגן הימני. טאלב טוואטחה, אנדריי פילאבסקי ויוריצה בולייאט ישלימו את הקו האחורי.

לפני האימון צפו השחקנים בסרטון שהכיל קטעים של הקבוצה הסלובנית. בסיום האימון תירגלו השחקנים במשך דקות ארוכות מצבים נייחים. ככזכור, משורות הקבוצה יעדרו יאיא סיידו וגוסטבו בוקולי המוצהבים כמו גם הקפטן, יניב קטן.

אלישע לוי הזהיר את חניכיו במיוחד מהמהירות של החלוצים הסלובנים: "הם משחקים מהר מאוד בחלק ההתקפי ואנחנו צריכים להיות זהירים ולא לתת להם חופש פעולה. חשוב שנשחק מאורגנים מאחור וצריכים לדעת ללחוץ אותם כמה שיותר. לא איכפת לי מה מדברים ומה אומרים - חשוב שכל אחד מכם ייתן הכל כאשר המטרה היא להגיע לשלב הבתים".

אלישע לוי עם שחקניו באימון (יוסי ציפקיס)
אלישע לוי עם השחקנים. הזהיר מפני הסלובנים (יוסי ציפקיס)
 

בחיפה לא מדברים בשלב זה על חיזוק הקבוצה לקראת השלב הבא ומתמקדים רק במפגש הכפול מול מאריבור, במטרה לעבור אותו בהצלחה כדי להגיע לשלב המכריע של משחקי הפלייאוף לקראת שלב הבתים. בחיפה שואפים ליצור מקדמה לקראת משחק הגומלין ולכבוש לפחות שני שערי יתרון במשחק בקרית אליעזר.

הבלם, אריק בנאדו, שכזכור אולץ להודיע על פרישה בשל בעיות בליבו, הגיע לאימון כדי לאחל הצלחה לחבריו.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */