יום חמישי, 18.12.2025 שעה 10:54
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

חשש שקובי בלדב קרע את הרצועה: זה כאבי תופת

מנכ"ל נתניה נפצע בטורניר לזכרו של אבי כהן: "כל הקריירה לא עברתי פציעה קשה כזו". ימפולסקי ייפגש עם ההנהלה, שומוביץ' יקבל חוזה ארוך טווח

|
קובי בלדב נאנק מכאבים בטורניר (שי לוי)
קובי בלדב נאנק מכאבים בטורניר (שי לוי)

למכה כזו מנכ"ל מכבי נתניה, קובי בלדב, לא ציפה. ביום שישי האחרון הוא השתתף עם קבוצת הוותיקים של מכבי נתניה בטורניר לזכרו של אבי כהן וכמי שעמד במשך לא מעט שנים בין הקורות של מכבי נתניה, מכבי הרצליה הפועל נצרת עילית ואף השתייך לסגל הנבחרת הלאומית, גם הפעם החליט בלדב ללבוש את אפודת השוער ולהגן על שער קבוצתו.

אלא שלרוע מזלו של המנכ"ל הנתנייתי, יציאה שלו לכדור הסתיימה בכניסה חמורה בברכו מאחד משחקני הקבוצה היריבה ושוער העבר נפצע באופן לא קל.

אחרי בדיקות ראשוניות שעבר, התעורר חשש כי הוא סובל בקרע ברצועת הברך והוא אמור לעבור מחר בדיקת MRI שתשפוך אור על חומרת הפציעה. בלדב אמר ל-ONE: "סבלתי במשך כל סוף השבוע, זה כאבי תופת. כל הקריירה שלי לא עברתי פציעה קשה כזו. עברתי בדיקה היום והוציאו לי 10 מזרקי דם מהרגל".

בינתיים, בצל הפציעה של המנכ"ל, במועדון ממשיכים לעבוד בקצה רב על ההכנות לעונה הבאה ולאחר שהחתימו את מוחמד כליבאת, אלכס מרטינוביץ' וירדן כהן וחידשו את חוזיהם של קובי דג'אני, ליאוניד קרופניק ואחמד סבע, ינסו במועדון להאריך את חוזהו של דלה ימפולסקי, שאמור להיפגש עם ההנהלה מחר.

דורית כהן: הכל מושלם חוץ מדבר אחד

נתניה עשתה עונה נהדרת עם סגל שחקנים שבו ממוצע הגילאים הוא הנמוך בליגה. בעקבות כך, בנתניה של ראובן עטר מתכוונים להמשיך ולתת לשחקנים צעירים ואלמוניים את הבמה בליגת העל גם בעונה הבאה ואחרי שפרצו עומרי בן הרוש, פיראס מוגרבי, אוראל דגני, חן עזרא ודלה ימפולסקי השמות החמים הבאים הם מתן בלסטרה, ירין חסן ועמית שומוביץ'.

דלה ימפולסקי (מור שאולי)
דלה ימפולסקי. ישב עם הנהלת נתניה (מור שאולי)
 

בנתניה החליטו להחתים על חוזה ארוך טווח את שומוביץ', שמשחק בעמדת המגן הימני וכבר ערך בעונה האחרונה את הופעת הבכורה שלו במדי בקבוצה הבוגרת. שומוביץ' הצטרף לקבוצת הנוער של נתניה בחודש ינואר האחרון והפך לבורג משמעותי בה, דבר שלא נעלם מעיניו של מאמן קבוצת הבוגרים ראובן עטר. בימים הקרובים ייפגש נציגו של השחקן, גלעד קצב, עם הנהלת נתניה והשחקן צפוי לקבל הצעה לחוזה ל-5 שנים.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */