יום שבת, 29.03.2025 שעה 06:00
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגה אנגלית 24-25
7027-6929ליברפול1
5824-5329ארסנל2
5435-4929נוטינגהאם פורסט3
4937-5329צ'לסי4
4840-5529מנצ'סטר סיטי5
4738-4728ניוקאסל6
4742-4829ברייטון7
4538-4329פולהאם8
4545-4129אסטון וילה9
4436-4829בורנמות'10
4145-5029ברנטפורד11
3933-3628קריסטל פאלאס12
3740-3729מנצ'סטר יונייטד13
3443-5529טוטנהאם14
3436-3229אברטון15
3449-3329ווסטהאם16
2658-4029וולבס17
1762-2829איפסוויץ'18
1765-2529לסטר19
970-2129סאות'המפטון20

התחתית בוערת: 5 רוצות את המקום בפרמייר ליג

בלקפול (אצל יונייטד), וויגאן (בסטוק), בירמינגהאם (אצל טוטנהאם), וולבס ובלקבורן יתחרו ב-18:00 נגד הירידה. ארסנל וסיטי בקרב על האלופות

|
אוהדי בלקפול. רוצים ניצחון במנצ'סטר (GettyImages)
אוהדי בלקפול. רוצים ניצחון במנצ'סטר (GettyImages)

גם בלי אברהם גרנט ו-ווסטהאם, ה'פרמייר ליג' האנגלית תחתום היום (ראשון) את קרב ההישארות בליגה הכי מרתק וצמוד שהיה בתולדותיה, בו מעורבות חמש קבוצות, שמקוות לא להיות בין השתיים שיירדו ל'צ'מפיונשיפ', ליגת המשנה, בנוסף לפטישים.

וויגאן ובלקפול מגיעות למחזור שיתקיים כולו בשעה 18:00 במצב הגרוע ביותר, כאשר להן יש 39 נקודות, מתחת לקו האדום. גם לבירמינגהאם יש את אותו מספר נקודות, עם יחס שערים עדיף, ולוולבס ולבקבורן נקודה אחת יותר, 40 נקודות.

בלקפול נמצאת במצב הקשה ביותר, כאשר גם ניצחון שלה באולד טראפורד מול האלופה מנצ'סטר יונייטד עלול לא להספיק לה כדי לשרוד. גם לוויגאן עשוי לא להספיק ניצחון חוץ על סטוק, אך היא תקווה למעידה של בירמינגהאם, שיוצאת למשחק חוץ אצל טוטנהאם.

המשחק הנוסף בתחתית יהיה בין וולבס לבלקבורן, בו המנצחת תבטיח הישארות בכל מיקרה והמפסידה תקווה לתוצאות טובות במגרשים האחרים.

איאן הולוואי (GettyImages)
איאן הולוואי: "רוצים את הדבר הכי גדול, להשאר בפרמייר ליג" (GettyImages)
 

איאן הולוואי, מאמן בלקפול, אמר לקראת אולד טראפורד: "אם נרד זה יהיה סוף העולם, לפחות זה ירגיש ככה. אי אפשר להיות שמח אם אתה יורד ליגה. אנחנו שואבים עידוד מהדרך בה שיחקנו במשחק הקודם נגד יונייטד, 70 דקות היינו נהדרים והפסדנו 3:2. אנחנו רוצים את הדבר הכי גדול שאנחנו יכולים להשיג, שזה להישאר בליגה".

פרגוסון וסקולס (GettyImages)
פרגוסון וסקולס. "מחכה להולוואי כל שישי בצהריים" (GettyImages)
 

קשרה של יונייטד, פול סקולס, הודה: "מסיבות העיתונאים של הולוואי מבריקות. תמיד מעניין לשמוע מה הוא אומר בימי שישי בצהריים. הגישה שלו לליגה היא משב רוח מרענן". כמובן שהאדומים צפויים לפתוח בהרכב משני, מתוך רצון להעניק מנוחה למספר שחקנים לקראת גמר ליגת האלופות בשבת הקרובה, מול ברצלונה בוומבלי, אך עדיין יכבדו את המעמד עם כמה שחקני הרכב ראשון.

מנג'ר וויגאן, רוברטו מרטינס, יודע שהוא חייב ניצחון בסטוק: "זה פשוט, אנחנו צריכים ניצחון מול קבוצה חזקה בביתה. זה יהיה מדהים לדעתי אם נשרוד בליגה, כי זו היתה אחת העונות הקשות בתולדות הליגה".

רוברטו מרטינס (רויטרס)
רוברטו מרטינס, מנג'ר וויגאן: "יהיה מדהים אם נשרוד" (רויטרס)
 

לקראת טוטנהאם שצריכה ניצחון, מנג'ר בירמינגהאם, אלכס בקליש, סרב להתייחס לשמועות כי יגיע בעונה הבאה לווסטהאם: "המשחק הזה הוא הכי גדול בקריירה שלי, ללא ספק שכמאמן, אז תביא לי אותו כבר. אני מאמין שנשאר, ננסה לשחק על היתרונות שלנו, כי לשחק פתוח נגדם יכול להיות קטלני. יש לנו את השיטה שלנו".

מאמן וולבס, מיק מקארתי, גם אופטימי לקראת המפגש מול בלקבורן: "אני נהנה מכל זה, הרי מה האלטרנטיבה שלי, ללכת לשחק גולף? העבודה שלי נהדרת, למרות הלחץ ותשומת הלב, אני לא רוצה לעזוב. היריבה שלנו תהיה לחוצה בדיוק כמונו, לדעתי זה יעזור לנו. אני אף פעם לא יודע אם זה טוב או לשחק נגד קבוצה רגועה".

מיק מקארתי חוגג עם החניכים שלו (GettyImages)
מיק מקארתי: "מה האלרנטיבה שלי, לשחק גולף? (GettyImages)
 

מנג'ר בלקבורן, סטיבן קין, נשמע מאוד בטוח בעצמו: "וולבס בטירוף, מבחינתם זה יום 'הביסו את בלקבורן' או 'יום ראשון של השרדות', אבל אנחנו רוצים שזו תהיה 'יום ראשון של הצלחות' בשבילנו, כי אנחנו בכושר טוב. לא נפחד לשחק. אנחנו מאוד רוצים לשחק טוב ופתוח. ככה היינו מול מנ'צסטר סיטי, יונייטד ו-ווסטהאם, וגם הפעם לא נחכה מאחור, אלא ניזום".

אברהם גרנט (רויטרס)
אברהם גרנט עם סטיבן קין. "ניזום, לא נחכה מאחורה לוולבס" (רויטרס)
 

סיטי וארסנל נאבקות על האלופות, טוטנהאם וליברפול על אירופה
מנ'צסטר סיטי צריכה להשיג ניצחון בחוץ על בולטון כדי להבטיח את מקומה בשלב הבתים של ליגת האלופות בעונה הבאה, על חשבון ארסנל, שהדרדרה בחודשים האחרונים עד למקום הרביעי בטבלה. פולהאם תארח את ארסנל, שתקווה לנצח ולשמוע חדשות טובות מהמשחק של יריבתה.

שחקני מנצ´סטר סיטי חוגגים (GettyImages)
שחקני מנצ´סטר סיטי חוגגים. צריכים ניצחון אחד לליגת האלופות (GettyImages)
 

טוטנהאם זקוקה לניצחון ביתי מול בירמינגהאם מהתחתית כדי להבטיח את מקומה בליגה האירופית בעונה הבאה, כאשר היא עשויה להשיג אותו גם דרך טבלת ההגינות. בכל מיקרה, מקומם של התרנגולים עדיין לא מובטח באירופה והם ירצו לנצח. ליברפול תנסה להבטיח את מקומה באירופה וזאת רק אם תנצח בחוץ את אסטון וילה והספרס ימעדו בבית.

טוטנהאם (GettyImages)
שחקני טוטנהאם. ישמחו להוריד את בירמינגהאם (GettyImages)
 

במשחקים נוספים: ווסטהאם, לראשונה בלי אברהם גרנט על הקווים, תארח את סנדרלנד, צ'לסי תתארח את אברטון וניוקאסל תארח את ווסט ברומיץ' אלביון.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןענק: איך אסי בוזגלו מתכונן לחג הפסח
ענק: איך אסי בוזגלו מתכונן לחג הפסח?
נגןאמבפה מתלהב ובצדק מבובת השעווה שעשו לו
אמבפה מתלהב ובצדק מבובת השעווה שעשו לו
נגןלא רק כדורגלן: רונאלדו מצטרף למשחק מכות
לא רק כדורגלן: רונאלדו מצטרף למשחק מכות
נגןאשתו של נטע לביא מקדמת את העסק שלה ביפן
אשתו של נטע לביא מקדמת את העסק שלה ביפן
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */