יום חמישי, 18.12.2025 שעה 07:05
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

מוני הראל: אני מבטל את עסקת הבמבי עם טביב

סאגת רכישת הפועל לא באה לסיומה: במחנה הראל טוענים כי התשלום לא בוצע בהתאם להסכם. אוסידון: "טענותיו הזויות". טביב מתכוון לתבוע את הראל

|
מוני הראל. עוד טוויסט ל'במבי' (דרור רוזנפלד)
מוני הראל. עוד טוויסט ל'במבי' (דרור רוזנפלד)

חשבתם שעסקת ה'במבי' הגיע לסיומה ואלי טביב הוא הבעלים של הפועל ת"א? לאחר שטביב העביר צ'ק על סך 6 מיליון ש"ח לעורך דינו של מוני הראל, כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, כעת במחנה של מוני הראל טוענים שהליך הבמבי לא הושלם למרות הצ'ק שהעביר אלי טביב.

בסביבתו של טביב ממשיכים לטעון כי הצ'ק שהעביר להראל, תקף וחוקי לחלוטין ועל כן יש להמשיך את הליך הבמבי - שמשמעותו: טביב יהיה הבעלים של האדומים. שלא לציטוט אמר אחד ממקורביו של טביב: "הראל נאחז בציפורניים. הוא כבר הפסיד ב-'במבי', שייתן לנו לעבוד". בקבוצה חוששים שאם הסיטואציה לא תיפתר במהרה ותגרר לערכאות משפטיות, הכנות המועדון לעונה הבאה יפגעו.

כל הבלאגן המחודש סביב סוגיית הבעלות לא ממש מסייע לקבוצה שנמצאת רגע לפני המשחק הכי חשוב שלה העונה בגמר הגביע מול מכבי חיפה, אך במועדון מקווים כי השחקנים יצליחו להתרכז במשימה שלפניהם.

יו"ר הפועל ת"א, אמיר לובין, הודיע בשמו של מוני הראל: ”אלי טביב לא השלים את רכישת הפועל ת"א היות ולא פעל על פי הסכם הבמבי ובניגוד לו. התשלום היה מותנה ולא בוצע בהתאם להסכם, כך שלא מדובר בתשלום מידי".

"לפיכך החזיר מוני הראל לידי אלי טביב את הצ'ק והודיע לו שההודעה שלו על רצונו לרכוש את מניות הפועל ת"א בטלה ומבוטלת. מוני הראל דורש שההצעה שלו על רכישת מניות הפועל ת"א תקפה ומחייבת וכי הוא מבקש להשלים לאלתר באופן מידי את הליך העברת המניות למר הראל בתשלום מידי", סיכם היו"ר.

צפו בטביב מדהים: אני הבעלים

המהלך של הראל הפתיע מספר מאוהדי הקבוצה שנכחו באימון, וכמה מהם אמרו בזעם: "למה מוני עושה את זה? מי שאוהד את הקבוצה והיא חשובה לו לא עושה דבר כזה. הוא יודע טוב מאד שבגלל המהלך הזה הקבוצה תידפק. הוא הפסיד ב-'במבי', שיפסיד בכבוד. בסופו של דבר מוני יילך, השאלה היא רק כמה הוא יהרוס לנו בדרך".

אוהדי הפועל תל-אביב. &qout;שהראל יפסיד בכבוד&qout;  (עמית מצפה)
אוהדי הפועל תל-אביב. "שהראל יפסיד בכבוד" (עמית מצפה)
 

אוסידון: "טענותיו של מוני הראל הזויות"
דורון אוסידון הגיב בשמו של אלי טביב ואמר: "טענותיו של מוני הראל הזויות ומופרכות. אלי טביב קיבל את הצעתו של הראל, ביצע והשלים את רכישת הפועל ת"א בהתאם להוראות ההסכם, והעביר את כל סכום הרכישה בצ'ק בנקאי לעורך דינו של הראל. אותן "התניות" עליהן מלין הראל אינן אלא דרישה על פי החוק לקבלת אישור ההתאחדות לכדורגל בדבר העברת המניות, ואישור בסיסי כמו בכל עסקת מניות כי מניותיו של הראל אינן מעוקלות".

"לצערו של טביב, הראל התחרט על שהחליט להפעיל את מנגנון הבמבי ולפיכך ממציא טענות חסרות שחר במטרה להשיב את הגלגל לאחור. זאת, תוך שהוא גורם, במודע ובכוונה תחילה, נזקים חמורים למועדון הפועל ת"א ומתוך העדפה ברורה של האינטרסים האישיים שלו על פני אלה של הקבוצה שהוא מתיימר לאהוד", סיכם אוסידון. טביב והמועדון מתכוונים לתבוע את הראל בגין כל הנזקים שיגרמו להם בשל צעדם.

אלי טביב ודורון אוסידון (מור שאולי)
אלי טביב ודורון אוסידון. יתבעו את הראל (מור שאולי)
 

בקרב האוהדים קיים זעם על תקיעת ההליך מחדש, מצדו של מוני הראל.

בהיבט המקצועי, בלם הקבוצה, מריו פצ'אלקה, הסובל מפציעה, לא ישחק נגד קרית שמונה.

פצ´אלקה (דרור רוזנפלד)
פצ´אלקה משתעשע עם כלב באימון (דרור רוזנפלד)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */