יום חמישי, 12.03.2026 שעה 21:53
ליגת העל Winner 25-26
5523-5424הפועל ב"ש1
5127-5624בית"ר ירושלים2
4628-5024מכבי ת"א3
4526-4424הפועל ת"א4
3925-4624מכבי חיפה5
3535-4024הפועל פ"ת6
3153-4224מכבי נתניה7
2933-2524בני סכנין8
2649-3024עירוני טבריה9
2442-3424עירוני ק"ש10
2440-3024הפועל חיפה11
2347-3024מ.ס אשדוד12
2035-2224הפועל ירושלים13
1157-1724מכבי בני ריינה14

הפ' פ"ת תעתור לביטול תוצאת משחקה של אשקלון

עו"ד שי אליאס ידרוש מבית הדין העליון של ההתאחדות משחק חוזר בין אשקלון לבית"ר ירושלים, בעקבות הכנסת קוזוקין: "זה לא ספורטיבי ולא חוקי"

|
עו
עו"ד שי אליאס ואפי צפריר. העתירה בקר (יוסי ציפקיס)

בהפועל פתח תקווה לא מתכוונים להוריד מסדר היום את ניצחונה השנוי במחלוקת של הפועל אשקלון על בית"ר ירושלים, לאחר שהקבוצה מהבירה שיתפה שלא כדין את שמואל קוזוקין, זאת על אף שלא נכלל בטופס המשחק. אי לכך, בית"ר נותרה בעשרה שחקנים בדקות הסיום של המשחק, אז גם כבשה הקבוצה הדרומית את שער הניצחון הדרמטי שעשוי בסופו של דבר להכריע את סוגיית היורדת לליגה הלאומית.

ל-ONE נודע כי הערב (שני) מתכוון עו"ד הקבוצה, שי אליאס, להגיש עתירה בבית הדין העליון של ההתאחדות לכדורגל בה יבקש לבטל את תוצאת המשחק בין בית"ר ירושלים להפועל אשקלון ולקיים משחק חוזר בין השתיים, כל זאת בשל נסיבות הניצחון שהושג בצורה לא חוקית.

עו"ד שי אליאס עצמו אף אמר היום ל-ONE: "לטענתנו האירועים שהביאו לניצחון של הפועל אשקלון במשחק נגד בית"ר ירושלים נעשו בצורה בלתי ספורטיבית ובלתי חוקית באופן שיכול לקפח את זכויותיה של הפועל פתח תקווה ולמעשה להכריע את סוגיית ההישארות של הקבוצה בליגה".

בתוך כך, השבוע הגורלי של הפועל פתח תקווה החל הבוקר כאשר שבה הקבוצה לאימונים והחלה למעשה את הכנותיה לקראת המשחק מול אשקלון בידיעה שהפסד יסלול לה את הדרך לליגה השנייה.

צפו בתיקו 1:1 בין הפועל פ"ת ואשדוד

תוצאת תיקו של חניכיו של לנדאו תשלח את המלאבסים למשחקי המבחן מול הקבוצה מהליגה הלאומית, אלא אם כן בית"ר ירושלים תנצח את בני סכנין ב"דוחא", ובמקרה כזה פתח תקווה תחלוף על פני סכנין בשל יחס שערים עדיף ותישאר בליגת העל - תסריט חלומי עבור הכחולים מהמלאבס.

לנדאו (משה חרמון)
לנדאו. לא רוצה להעמיס (משה חרמון)
 

לרשותו של לנדאו עמד סגל שחקנים מצומצם, שכן גל כהן, עיאד חוטב'א ויניב לוזון לא התאמנו, בשל הרצון שלא להעמיס על השלושה, שסובלים מפציעות ומתיחות קלות. יהודה חוטה ואור בן חמו ממשיכים להיעדר מהאימונים בשל פציעות, וככל הנראה לא יחזרו לפעילות עד סיום העונה. בנוסף, הקשר גיא צרפתי נעדר מהאימון בשל סיבות אישיות.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */