יום שני, 14.04.2025 שעה 14:44
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

רמלה אלופת המדינה בפעם החמישית ברציפות

טניס: אוקון ניצח 3:6 ו-3:6 את גלעד בן צבי ונועם בר הפתיע את הראל לוי עם 5:7, 1:6 ו-5:7 בדרך לתואר. ניר שקד וליבי מש זכו בתחרות עד גיל 16

|
נועם אוקון. הביא את הנקודה הראשונה  (יוסי ציפקיס)
נועם אוקון. הביא את הנקודה הראשונה (יוסי ציפקיס)

קבוצת מ.ס רמלה עשתה זאת שוב ובמסגרת ליגת ווינר זכתה בפעם החמישית ברציפות בתואר אלופת המדינה. הצמד נועם אוקון ונועם בר לא איכזב גם השנה והעניק לקבוצה 0:2 על אס"א תל אביב במשחק שהתקיים במכבי צפון.

תחילה היה זה אוקון שהביא לרמלה את הנקודה הראשונה לאחר שניצח 3:6, 3:6 את גלעד בן צבי. אוקון היה הראשון לשבור כשעלה ל-2:4 ובהמשך ל-2:5. בן צבי שמר פעם נוספת על ההגשה אבל אוקון שמר על המומנטום ועל ההגשה וזכה במערכה הראשונה 3:6.

במערכה השנייה אוקון שבר לראשונה ל-2:3. בהמשך שמרו השניים על ההגשות, עד לשבירה נוספת שהשיג אוקון במשחקון האחרון והעלתה אותו ל-3:6 נוסף.

במשחק שנערך במקביל ניצח נועם בר את הראל לוי 7:5, 1:6, 5:7. בר פתח היטב את המערכה הראשונה ועלה ל-0:2. לוי נכנס למשחק, זכה בשלושה משחקונים ברצף ועלה ל-2:3 ובהמשך ל-3:5. בר ניצל משחקון החזרות טוב, צמצמם ל-4:5 ושמר על ההגשה בדרך ל-5:5. בשני המשחקונים האחרונים לוי שמר ושבר וניצח 5:7.

גלעד בן-צבי (קובי אליהו)
גלעד בן-צבי. לא הצליח לנצח את אוקון (קובי אליהו)
 

במערכה השנייה לוי שמר על משחקון ההגשה הראשון ועלה ל-0:1, אך משם בר זכה בשישה משחקונים רצופים וניצח 1:6.

בר המשיך בדהירה גם במערכה השלישית ועלה ל-0:3 ול-1:5. לוי התאושש, זכה בארבעה משחקונים רצופים והשווה ל-5:5. במצב זה שמר בר על ההגשה, עלה ל-5:6 ובמשחקון האחרון שבר את לוי וניצח 6:7 בתום שלוש שעות מסקרנות ומורטות עצבים.

הראל לוי (יניב גונן)
הראל לוי. הפסיד לנועם בר (יניב גונן)
 

במשחקי גמר תחרות ה-TE עד גיל 16 ועל שמה של מרג'ורי שרמן, שנערכו במועדון הטניס לוד, זכו במקום הראשון שני שחקנים ישראלים. ניר שקד (5) ניצח בבנים 3:6,4:6 את מיכאל סימוניאן (3), ובבנות זכתה ליבי מש (1) שגברה 4:6,1:6 על טליה זנדברג (3).

בגמר הזוגות לבנים ניצחו בר סקודיקי ורועי ברן את יהונתן קאופמן ואוראל אוביל (2) שפרשו מיד עם התחלת המשחק. בבנות, ולריה ניקולייב הישראלית ומריה סנטוס מפורטוגל (1) ניצחו 5:7,6:7 את אלג'ה וגטר מהולנד ונטליה ויקלינצבה מרוסיה (2).

לכתבה זו לא התפרסמו תגובות, היו הראשונים להגיב הוספת תגובה
ישנן 0 תגובות ב-0 דיונים
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
אסור לפספס
נגןאינטימי: פאטצ'י מעניק מסאז' בירך לזהבי
אינטימי: פטאצ'י מעניק מסאז' בירך לזהבי
נגןקבע שיא עולמי מטורף בעליות מתח ב-24 שעות
קבע שיא עולמי הסטרי בעליות מתח ב-24 שעות
נגןכמה כוכבי כדורגל אפשר לפגוש במשחק של מסי
כמה כוכבי כדורגל אפשר לפגוש במשחק של מסי
נגןאתגר "נחש מי?" פדרי מול פרנקי דה יונג
אתגר "נחש מי?" פדרי מול פרנקי דה יונג
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */