יום שבת, 03.01.2026 שעה 12:01
ליגת העל Winner 25-26
3816-3816הפועל ב"ש1
3618-3816בית"ר ירושלים2
3018-3316מכבי ת"א3
2516-3116מכבי חיפה4
2520-2916הפועל ת"א5
2319-2116בני סכנין6
2334-2916מכבי נתניה7
2026-2516הפועל פ"ת8
1826-2216הפועל חיפה9
1833-2216מ.ס אשדוד10
1834-1816עירוני טבריה11
1327-1816עירוני ק"ש12
1125-1416הפועל ירושלים13
740-1416מכבי בני ריינה14

אלישע לוי: עוד לא חוגגים, יודע ששחר מעריך אותי

מאמן חיפה אחרי ה-0:2 על מכבי ת"א: "אסור שיקרה מה שקרה בשנה שעברה". חמד: "רוצה להביא אליפות לחיפה". בוקולי: "כל משחק הוא משחק אליפות"

|
שחקני מכבי חיפה דווקא חגגו בסיום (שי לוי)
שחקני מכבי חיפה דווקא חגגו בסיום (שי לוי)

מכבי חיפה קרובה מתמיד לזכיה באליפות אחרי שניצחה 0:2 את מכבי ת"א באצטדיון בלומפילד ופתחה פער של 4 נקודות על-פני הפועל ת"א, 2 מחזורים לסיום העונה.

הירוקים שעלו למפגש מול הצהובים אחרי שהאדומים סיימו ב-2:2 בלבד נגד מכבי נתניה, עשו את שלהם וניצחו בעזרת צמד של תומר חמד. במחזור הבא חיפה כבר תוכל לזכות באליפות אם תנצח את עירוני קרית-שמונה, ללא קשר לתוצאה בדרבי התל-אביבי.

המאמן המנצח, אלישע לוי, אמר בסיום: "בשבוע שעבר הניצחון על הפועל ת"א היה צעד מאוד משמעותי. לא מיהרנו ואנחנו לא ממהרים לחגוג גם עכשיו. באנו לפה בידיעה שאנחנו חייבים לנצח וזה מה שעשינו. עכשיו אנחנו יודעים שאם אנחנו מנצחים את קרית-שמונה, אנחנו אלופים. זה טוב שאנחנו תלויים בעצמנו. אסור שיקרה מה שקרה לנו בשנה שעברה. אם נבוא כמו שצריך מול ק"ש וננצח, ניקח אליפות. אחרי שנזכה בה, נדבר על ההמשך. אני אדבר על השנה הבאה רק כשיגיע הזמן. קודם ניקח אליפות וצריך להזיע כדי לזכות בה".

אלישע לוי: עוד לא חוגגים

אלישע הוסיף: "אפשר היה לראות בבירור שהפלייאוף השנה הולך להיות קשה כי כל הקבוצות באו בכושר טוב ועם מטרות. בשבוע אחד היוצרות התהפכו אחרי המשחקים שלנו מול נתניה, אבל ידענו לכבוש שער מוקדם מול מכבי ת"א. מכבי ידעה להביך אותנו בכמה הזדמנויות". על ההוצאה של קטן אמר המאמן: "הוא נתן הרבה מבחינה פיזית ורציתי להכניס שחקנים רעננים". על יעקב שחר אמר אלישע לוי: "אני יודע שהוא מאוד מעריך אותי.

אלישע לוי (שי לוי)
אלישע לוי: "אסור שיקרה מה שקרה בשנה שעברה" (שי לוי)
 

"יש לנו שבועיים לגמור את העונה. הניצחון על מכבי ת"א היה חשוב. המשחק מול נתניה הוא סופר-חשוב, צריך לעשות הכל כדי לנצח. ראינו שהיא קבוצה טובה ואני מקווה שהפעם נדע לבוא כמו שצריך. חיפה לא זכתה בגביע הרבה שנים".

מכבי חיפה חוגגת (שי לוי)
חגיגה ירוקה בבלומפילד (שי לוי)
 

חמד: "רוצה להביא אליפות לחיפה"
תומר חמד הוסיף: "עשינו עוד צעד לעבר האליפות, אבל יש עוד 2 משחקים וחייבים לנצח אותם. אי אפשר להסתמך על איבוד נקודות של הפועל. הראש שלנו כבר בגביע ונגיע מוכנים".

מכבי חיפה חוגגת (שי לוי)
השחקנים חוגגים עם הקהל הירוק (שי לוי)
 

על היריבה בגביע, מכבי נתניה, אמר החלוץ: "היא קבוצה מצויינת שעשתה לנו חיים קשים. נלמד מהמשחקים מולם". על העתיד אמר חמד: "אני עוד לא מתעסק בהצעות. אני רוצה להביא אליפות למכבי חיפה".

גוסטבו בוקולי אמר: "ידענו כמה חשוב המשחק הזה. באנו מרוכזים וזה היה ההבדל. אנחנו תמיד עולים לכל משחק כאילו הוא משחק אליפות. גם בשבוע הבא יש לנו משחק חשוב מאוד, אבל לפני זה יש את הגביע". על המפגש מול נתניה: "ראינו שהיה קשה לנו נגדם, אבל זה משחק חדש. זה חשוב מאוד למועדון ונעשה הכל כדי לעלות לגמר".

מכבי חיפה חוגגת (שי לוי)
בוקולי חוגג בסיום המשחק (שי לוי)
 



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */