יום ראשון, 14.12.2025 שעה 14:40
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
2716-3313בית"ר ירושלים2
2714-2913מכבי ת"א3
2218-2614הפועל ת"א4
2231-2814מכבי נתניה5
1914-2213מכבי חיפה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1717-1513בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1433-1414עירוני טבריה10
1320-1614עירוני ק"ש11
1323-1713הפועל פ"ת12
1120-1314הפועל ירושלים13
432-1013מכבי בני ריינה14

ניצן דמארי: יש אכזבה קשה מאוד בחדר ההלבשה

במכבי פ"ת עדיין לא נרגעו מאי העפלת הקבוצה לפלייאוף העליון. הבלם מודה: "זה כישלון, היינו צריכים לסיים בין 4 הראשונות. ננסה ליהנות משאר העונה"

|
ניצן דמארי:
ניצן דמארי: "יש לנו על מה לשחק" (אלעד ירקון)

ארבעה ימים עברו מאז הפסידה מכבי פתח תקווה לבני יהודה ופספסה את ההזדמנות לסיים בחלק העליון של הטבלה ולקחת חלק במשחקי הפלייאוף העליון. ביום שבת הקרוב יארחו המלאבסים את הפועל עכו למשחק שעל פניו לא באמת מעניין את הקבוצה שלא הצליחה לעמוד במטרה הגדולה שלה העונה.

למרות זאת, במועדון דאגו להבהיר כי גם למקום השביעי יש משמעות כלכלית חשובה היות ומענקי סיום העונה יכולים להכניס לקופת הקבוצה כ-500,000 שקלים. הקבוצה ערכה הבוקר (חמישי) אימון עם סגל מלא, כאשר גם החלוץ עומר דמארי שב להתאמן.

בלם הקבוצה, ניצן דמארי, שעשה התקדמות גדולה השנה והיה לאחד מהשחקנים החשובים של פרדי דוד, סיפר ל-ONE כיצד הצליחו הוא וחבריו להתגבר על האכזבה מאי העפלה לפלייאוף העליון: "יש לנו עדיין על מה לשחק כי העונה לא הסתיימה ולנו לא משנה מה יגידו בנושא הזה. המשחק ביום שבת מול עכו חשוב מאוד לראשי המועדון, בעיקר מבחינה כספית ואנחנו נשתדל לסיים את השנה הזו במקום השביעי ועם קצת טעם טוב בפה".

לשאלה האם הוא חושב שהעובדה שלא סיימו באחד מששת המקומות הראשונים נחשבת לכישלון ענה דמארי: "ברור שזה כישלון. אני חושב שגם מבחינה אישית וגם מבחינה קבוצתית אנחנו מאוכזבים מאוד כי כולם ציפו מאיתנו להיות שם, איכשהו זה התפספס לנו במשחקים האחרונים ויש עכשיו אכזבה קשה מאוד בחדר הלבשה".

עוד הוסיף הבלם: "אין הסבר למה זה קרה לנו, כדורגל זה עניין של תקופות ומומנטום, נכנסנו לתקופה פחות טובה והקבוצות שעלו לפלייאוף העליון עשו תקופה מצוינת לאחרונה והצליחו להגיע לשם בפוש אחרון, ומה שקבע מבחינתנו את אי ההעפלה זה שפשוט מאוד לא ניצחנו במשחקים החשובים וזה ברח לנו מהידיים".

עומר גולן (שי לוי)
עומר גולן וקובי גנון. במכבי פתח תקווה רוצים את המקום השביעי (שי לוי)
 

לסיום מבהיר דמארי היכן לדעתו היתה צריכה מכבי פתח תקווה לסיים את העונה: "היינו צריכים להיות בין ארבע הראשונות וחבל שלא הגענו לשם. עכשיו נותר לנו רק המקום השביעי, ננסה לשחק כמה שיותר בשביל ליהנות, אין לחץ, אין מטרה נעלה ומסויימת, נשחק את הכדורגל שלנו בתקווה להשיג שלושה ניצחונות משלושת המשחקים שנותרו".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
/* LAST / NEXT ROUNDs */