יום חמישי, 27.02.2025 שעה 12:08
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5614-4824הפועל ב"ש1
5125-5124מכבי ת"א2
4627-5024מכבי חיפה3
4232-4524בית"ר ירושלים4
3828-3724הפועל חיפה5
3535-3724מכבי נתניה6
3132-2624מכבי בני ריינה7
3037-2524עירוני ק"ש8
2635-3024הפועל ירושלים9
2439-2024מכבי פ"ת10
2333-1824בני סכנין11
2335-1824עירוני טבריה12
1847-3324מ.ס אשדוד13
1737-1824הפועל חדרה14

עמאשה: כיף גדול לעשות היסטוריה לקרית שמונה

בקבוצה הצפונית לא ידעו את נפשם מרוב אושר לאחר ה-0:1 מול רעננה שהעניק להם כרטיס לחצי הגמר. אבוחצירא: "גביע הוא חלום בשבילנו". צפו בתקציר

|
שחקני קרית שמונה מברכים את עמאשה (משה חרמון)
שחקני קרית שמונה מברכים את עמאשה (משה חרמון)

שריקת הסיום אמש ברעננה בישרה על היסטוריה נוספת שעושה העונה עירוני קרית שמונה, העפלה לחצי גמר גביע המדינה עם 0:1 על היריבה מהלאומית. השמחה הייתה רבה, שירים, ריקודים והמון מים שהותזו בחדר ההלבשה גם על המאמן רן בן שמעון סימלו את גודל ההישג.

הקבוצה הצפונית שלטה במשך כל שלבי המשחק אך התקשתה לכבוש כשאת השער הבודד הבקיע החלוץ וויאם עמאשה. "זו תחושה נפלאה, כיף גדול לעשות היסטוריה לעיר הזו זה מגיע לאיזי שכל כך משקיע בנו ולכולם, זה מגיע לקרית שמונה", אמר החלוץ בהתרגשות. על התפתחות המשחק אמר עמאשה: "שיחקנו טוב ושלטנו אבל התקשינו לכבוש, בסופו של דבר זה 0:1 קטן אבל גדול מאוד עם כרטיס לחצי הגמר".

לקראת חצי הגמר עמאשה לא חושש משום יריבה ומאמין שהכל ברגליים של קרית שמונה: "כל קבוצה שמגיע לחצי הגמר היא קבוצה טובה, לא חושב יותר מדי על הגרלות אנחנו מתעסקים בעצמנו", לגבי סיכוייה של קרית שמונה לזכות במפעל היוקרתי אמר עמאשה: " יש לנו קבוצה טובה ואנחנו מאוד רוצים ללכת עד הסוף".

ביום שבת תחזור קרית שמונה לליגה ותפגוש את מכבי תל אביב ממנה לחניכיו של בן שמעון זיכרונות נפלאים, מאה אחוזי הצלחה העונה: "מכבי תגיע מוכנה ודרוכה אחרי שהפסידה לנו פעמיים, יהיה משחק קשה נגיע לעשות את העבודה שלנו", אמר עמאשה.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
צפו בתקציר הפועל רעננה-קרית שמונה

דקות ספורות לאחר פתיחת המחצית השנייה הוחלף הבלם איתן טיבי שסבל מכאבים ברגלו. כזכור טיבי חזר אמש לאחר כשבועיים מחוץ למגרשים בשל מתיחה ואתמול שוב נפגע הבלם שאמר: "זו פציעה באותו איזור אני מקווה שלא מדובר במשהו רציני אני יעבור בדיקות ונראה מה קורה".

עוד שחקן שחזר אמש להרכב קרית שמונה לאחר פציעה של חודשיים הוא החלוץ שמעון אבוחצירא שככל שחלפו הדקות נראה חד יותר. אבוחצירא אמר בסיום המשחק: "אני שמח על הניצחון, שיחקנו פה נגד קבוצה נהדרת, כולם ראו את זה, הם הקשו עלינו את החיים, צופפו את המגרש אבל כולם ראו את קרית שמונה כקבוצה מוכשרת. הנענו כדור למרות כל הקשיים והמגרש הקטן. רעננה צופפה לנו את אמצע המגרש, אך הכי חשוב שיצאנו כאן עם ניצחון כי זאת הייתה המטרה".

על השאלה היכן תיעצר קרית שמונה אמר אבוחצירא: "אנחנו מסתכלים ממשחק למשחק, המאמן מכין אותנו בצורה הכי טובה למשחק הקרוב. היום ניצחנו את המשחק שזה הכי חשוב כי זה היה משחק גביע וזה מה שרצינו. יום שבת אנחנו חוזרים לליגה למשחק עוד יותר חשוב נגד מכבי ת"א ואני מקווה שנעשה את העבודה גם שם".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
בן שמעון: יום גדול לק"ש

זהות היריבה בחצי הגמר לא מעניינת את אבוחצירא: "בחצי הגמר כבר לא משנה מי תגיע, ברגע שמגיעים לחצי גמר מתכוננים אחרת". וכשהוא במרחק 180 דקות ממפגש מרגש עם נשיא המדינה, אבוחצירא מאמין שבהחלט אפשר לחלום, "זה חלום בשביל קבוצה כמו קרית שמונה, אנחנו באים מלמטה, באים לעבוד קשה ואני מקווה שיתמזל מזלנו וגם מחצי הגמר נצא עם חיוך ושמחה גדולה". 




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןמדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י לפני מכבי
מדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י בברזיל
נגןרונאלדו מזהה את הכפיל שלו ביציע ומגיב כך
רונאלדו מזהה את הכפיל שלו ביציע ומגיב כך
נגןמסצ'ראנו: ליאו מסי הוא כמו ילד על המגרש
מסצ'ראנו: "ליאו מסי הוא כמו ילד במגרש"
נגןפשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
פשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
/* LAST / NEXT ROUNDs */