יום ראשון, 23.02.2025 שעה 17:03
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

סילנוב: קרויטר יוכל לזכות בעתיד בזהב אולימפי

האלוף האולימפי בקפיצה לגובה ביקר בארץ ולא חסך מחמאות מהקופץ הישראלי הצעיר. סגנית אלופת העולם על פרנקל: "יש לה עוד הרבה לאן להתקדם"

|
סילנוב.
סילנוב. "האימונים טובים לשני הצדדים" (יניב גונן)

שבוע האימונים בישראל של קופצי הגובה הבכירים ברוסיה הגיע לשיאו היום (רביעי) כשהללו הגיעו יחד עם מספר קופצים ישראלים והקופצת במוט שעלתה מארצות הברית לארץ, ג'יליאן שוורץ, ל"חוויה האולימפית" ולאימון ראווה באצטדיון בהדר יוסף.

בין הקופצים הבכירים שהגיעו יחד עם המשלחת הרוסית היו האלוף האולימפי, אנדריי סילנוב; אלוף אירופה, אלכסנדר שוסטוב; האלופה האולימפית לשעבר, ילנה סלסרנקו, וסגנית אלופת העולם, אנה צ'יצ'רובה. הקופצים התאמנו יחד עם בכירי הקופצים הישראלים דוגמת דימה קרויטר, דניאל פרנקל, ניקי פאלי ומעיין פורמן במשך השבוע האחרון במכון וינגייט.

האלוף האולימפי בקפיצה לגובה, אנדריי סילנוב, סיפר על מחנה האימונים ועל חברו הקרוב ניקי פאלי: "אני חושב שהאימונים פה טובים מאוד לשני הצדדים, הם ראו איך אנחנו קופצים ולמדו מאיתנו. ניקי פאלי ואני חברים הוא קופץ טוב מאוד, הייתה לו פציעה דומה לשלי, אני חושב שהוא יהיה בסדר ושהוא יחזור לקפוץ טוב".

על דימה קרויטר אמר סילנוב: "קרויטר הוא אתלט מעולה עם מאמן מצוין, אנטולי שפרן. קרויטר יוכל לזכות בעתיד בזהב אולימפי. אם הוא ימשיך לעבוד קשה ויחשוב טוב על כל מה שהוא עושה, הוא מסוגל לכך".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
צ'יצ'רובה: הרמה ברוסיה גבוהה מאוד

גם אלוף אירופה, אלכסנדר שוסטוב, מאמין גדול בקופץ הישראלי הצעיר: "קרויטר כבר זכה בזהב אולימפי לנוער, ראיתי אותו מתאמן ומתחרה במוסקבה, אני מאמין שבעתיד אם הוא ימשיך להתאמן נכון ויפגין נחישות הוא יוכל לזכות במדליה אולימפית".

אלכס אברבוך ואלכסנדר שוסטוב (יניב גונן)
אברבוך ושוסטוב. "אם קרויטר יפגין נחישות יוכל לזכות במדליה" (יניב גונן)
 
שוסטוב זכה באליפות אירופה האחרונה באצטדיון פתוח במדליית הזהב כשהוא גובר על איוון אוחוב, שנחשב כיום לקופץ הטוב בעולם ולבעל הסיכויים הגדולים ביותר לשבור את השיא העולמי של חוויאר סוטומאיור (2.45 מטרים). עם זאת, באליפות אירופה באולמות אוחוב ניתר ל-2.38 ועמד בראש הפודיום. על התחרות ביניהם אמר שוסטוב: "אין בינינו יריבות אלא תחרות ספורטיבית, אוחוב היה קרוב השנה לשבור שיא עולמי באולם. המטרה של שנינו היא להגיע כמה שיותר רחוק שאפשר ולשבור את שיא העולם".

ג´יליאן שוורץ. גם היא בין המתאמנות (יניב גונן)
ג´יליאן שוורץ. גם היא בין המתאמנות (יניב גונן)
 
ברוסיה, מדינה ברוכה בכישרונות בתחום הקפיצה לגובה, גם תואר סגנית אלופת העולם, איננו מבטיח מקום בסגל הנבחרת, כפי שחווה אנה צ'יצ'רובה, שתזדקק למאמצים כדי להיכלל בסגל הרוסי לאליפות העולם ולאולימפיאדה: "הרמה מאוד גבוהה ברוסיה, המטרה הברורה שלי היא קודם כל אולימפיאדת לונדון, אם אהיה שם הקרב מול ולאסיץ' (אלופת העולם, א.ד.) צפוי להיות קשה מאוד".

אנה צ´יצ´רובה (יניב גונן)
אנה צ´יצ´רובה. "הרמה ברוסיה מאוד גבוהה" (יניב גונן)
 
צ'יצ'רובה גם התייחסה לקופצת הישראלית, דניאל פרנקל, שסיימה במקום הרביעי באליפות אירופה האחרונה באולמות: "יש לה עוד הרבה לאיפה להתקדם".

ילנה סלסרנקו ודניאל פרנקל. צ´יצ´רובה: &qout;יש לה לאיפה להתקדם&qout; (יניב גונן)
ילנה סלסרנקו ודניאל פרנקל. צ´יצ´רובה: "יש לה לאיפה להתקדם" (יניב גונן)
 




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןמסצ'ראנו: ליאו מסי הוא כמו ילד על המגרש
מסצ'ראנו: "ליאו מסי הוא כמו ילד במגרש"
נגןפשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
פשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
נגןעוד לא בן 8: קבלו את הביצועים של סירו מסי
עוד לא בן 8: אלו הביצועים של סירו מסי
נגןמה היה קורה אם כוכבי הכדורגל היו נשים?
מה היה קורה אם כוכבי הכדורגל היו נשים?
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוקדמות יורו 24
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה אדריאטית
/* LAST / NEXT ROUNDs */