יום חמישי, 18.12.2025 שעה 01:06
ליגת ווינר סל 25-26
17733-8639מכבי ת"א
16589-7198הפועל ת"א
16667-7349הפועל העמק
15800-8439עירוני קריית אתא
14657-6578הפועל חולון
13744-7838בני הרצליה
13615-6548הפועל ירושלים
12775-7379עירוני רמת גן
12801-7489הפועל ב"ש/דימונה
12747-6949עירוני נס ציונה
11774-7199מכבי רעננה
11794-7279מכבי ראשל"צ
11740-6459הפועל גליל עליון
10778-6919אליצור נתניה

מרקוביץ': אנחנו סובלים מחוסר ריכוז כל העונה

סנטר אשקלון מנסה למצוא את הסיבות להדרדרות של קבוצתו בליגה לאחר ההפסד 76:74 לנתניה: "מרגישים שזה קורה לנו שוב ושוב". צפו בתקציר

|
ארז מרקוביץ´:
ארז מרקוביץ´: "סובלים מחוסר ריכוז" (משה חרמון)

שלושה ימים בלבד לאחר התבוסה בגמר הגביע למכבי ת"א הצליחה ברק נתניה להתאושש עם ניצחון חוץ חשוב על עירוני אשקלון 74:76 בקרב התחתית הגורלי, והרסה לאלי רבי את הבכורה על הקווים כמאמנה החדש של אשקלון.

למרות חילופי הפרסונות על הקווים, אשקלון הפסידה את המשחק בדומה להרבה מאוד משחקים השנה בבית כששמטה יתרון דו ספרתי והתפרקה תחת הלחץ ברבע האחרון.

הסנטר הוותיק, ארז מרקוביץ', ניסה להסביר את ההתפרקות השיטתית של קבוצתו בדקות האחרונות: "כואב לי על הקהל שלנו. לצערי, חוסר הריכוז בסוף זה מה שאנחנו סובלים ממנו כל העונה. גם אנחנו יושבים כל השחקנים ומדברים על זה. אנחנו מרגישים שזה קורה לנו באמת פעם אחר פעם"

"התפקיד שלנו זה לא להגיד 'הנה, עכשיו זה יקרה עוד פעם'. אנחנו מנסים לא לחשוב על זה. ברבע האחרון, בעיקר הגנתית, לא עצרנו אותם. הם הצליחו לעשות סל בכל התקפה, רדפנו אחריהם ובפעם האחת שלא עשינו סל, נגמר המשחק. זה נשמע כמו תקליט שבור אבל אני מאמין בקבוצה שלנו ואנחנו רק צריכים את הניצחון שיוציא אותנו לדרך חדשה".

צפו בטראוויס מככב הפעם עם 24 נק'

בצד המנצח, הנתנייתים הוציאו הרבה אוויר לאחר הניצחון הדרמטי וחגגו כל הדרך הביתה בעקבות הסיום המתוק למשחק. בקבוצה ידעו היטב את משמעות הניצחון הכפול על אשקלון המתמודדת איתם בתחתית ועל כך שהניצחון ייתן להם מרווח ביטחון מהקו האדום.

הקבוצה של אלפסי נשענה רוב שלבי המשחק דווקא על יכולתו של רומיאו טראוויס, שככל הנראה יהיה לעולם האיש שאותו ייזכרו הכי הרבה מגמר הגביע של העונה. הפורוורד האמריקני הגיע הרבה יותר רגוע הפעם ונתן את אחד ממשחקיו הטובים העונה אך גיבור הניצחון היה דווקא הרכז, ליאור שגב, שבמשחק הליגה הראשון שלו במדי נתניה היה אחד השחקנים הבולטים (10 נקודות ו-3 אסיסטים) ברגעי ההכרעה וחתום גם על החטיפה שהכריעה את המשחק.

צפו בטראוויס פותח את הלב

לאחר הניצחון הסביר שגב מה קרה בהתקפה של אשקלון בדקת הסיום: "ראיתי שראשון טרנר נועל אותי ואין לי כל כך סיכוי להתמודד איתו אז שחררתי מגע קצת כדי לייצר מרווח לחטוף את הכדור והצלחתי להגיע אליו ואני שמח שזה גמר את המשחק".

על התלונות של טרנר ואנשי אשקלון לעבירה של שגב במהלך אמר הרכז: "אחרי שראיתי את המהלך עשרה פעמים, לא היה פאול. זה היה טריק קטן בהגנה. אף שופט לא היה שורק על זה פאול, החלטה טובה של השופטים".

שגב (משה חרמון)
ליאור שגב מול אשקלון (משה חרמון)
 

לחבורה של אלפסי כרגיל אין זמן לחגיגות כי כבר מחר מצפה להם משחק ביתי קשה במיוחד מול צביקה שרף וספרטק סנט פטרסבורג, במסגרת שלב הטופ-16 של היורוצ'אלנג'. לאחר שלושה משחקים בסיבוב הראשון, הקבוצה של אלפסי עדיין ללא ניצחון בשלב הטופ-16, וכדי לשמור על סיכוייה להעפיל לשלב הבא עליה לפתוח את הסיבוב השני עם ניצחון על מוליכת הבית ביותר מ-3 נקודות (ההפרש בו הפסידה ברוסיה).

לקראת המשחק אמר שגב: "נתניה כבר הוכיחה שהיא יכולה להתחרות במפעל האירופי בכבוד מול כל קבוצה, ונבוא לשחק בשביל לעשות את המקסימום".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */