יום חמישי, 18.12.2025 שעה 10:52

לפני הפגרה: מטה אשר, הוד השרון ומכבי ניצחו

סטטוס קוו בצמרת הליגה בכדורעף: המוליכה ניצחה 1:3 בכפ"ס, דרמה באולם מוסינזון הסתיימה ב-2:3 להוד השרון מול רמה"ש והצהובים טיילו ל-0:3 בכרמיאל

|
שחקני מטה אשר חוגגים. שמרו על הבכורה (גיא בן זיו)
שחקני מטה אשר חוגגים. שמרו על הבכורה (גיא בן זיו)

המחזור ה-12 בליגת הכדורעף בישראל הושלם הערב (שבת) עם ארבעה משחקים. אחרי ה-1:3 המפתיע של הפועל המעפיל עמק-חפר/מנשה בחוץ על מכבי עירוני חדרה רשמו גם שלושת המוליכות של הליגה ניצחונות ושמרו על הססטוס-קוו בצמרת הליגה לפני היציאה לפגרה, שתימשך עד ל-4 בינואר.

המשחק המסקרן ביותר התנהל באולם "מוסינזון" ובסיומו חגגה הקבוצה מהמקום השני, מכבי הוד השרון, שניצחה בתום מותחן מרתק את א.ס. רמה"ש 2:3 למרות חסרונם של איתמר שטיין הפצוע ומאור נוטקביץ' שעדיין לא החלים מפציעה בגבו.

הוד השרון הצליחה למחוק פיגור 19:16 במערכה הראשונה בדרך ל-24:26, אבל במערכה השניה לא הצליחה המארחת להיות בפוקוס ברגעים המכריעים והפסידה באותה תוצאה בדרך ל-1:1.

המערכה השלישית היתה של רמה"ש, שבעזרת אלי אפרתי הפתיעה עם 21:25 בדרך ל-1:2 מפתיע. המארחת ידעה שהיא חייבת ניצחון במערכה הרביעית ולא הותירה לאורחת סיכוי בדרך ל-17:25 ו-2:2. המערכה החמישית נפתחה טוב עבור המארחת (0:5), אבל הקבוצה של אורי שפירא ואלישע נתנוב לא ויתרה ורצה לקאמבק מלהיב בסיומו עלתה ליתרון 12:13. הקבוצות הגיעו ל-15:15, אך בסוף הניסיון עשה את שלו והוד השרון חגגה 15:17 ו-2:3 חשוב.

הפועל מטה-אשר שמרה על המקום הראשון עם ניצחון חוץ 1:3 באולם בר-לב על הפועל כפר-סבא. המארחת הציגה מערכה ראשונה טובה אך נכנעה 27:25 מול הקבוצה של נעם כץ, שאולי ציפתה לשייט ל-0:3 אחרי הניצחון במערכה הראשונה, אך הובכה בשניה 25:15. האדומים לא הציגו יכולת מרשימה אך הצליחו לנצח את השלישית 19:25 ובתום מערכה מותחת ניצחו גם את הרביעית, הפעם 25:27, בדרך ל-1:3.

שחקני מכבי ת&qout;א. גם הם במנצחים (אלעד ירקון)
שחקני מכבי ת"א. גם הם במנצחים (אלעד ירקון)
 

הצלע השלישית במשולש הצמרת, מכבי תל-אביב, יצאה צפונה לכרמיאל וחזרה עם 0:3 שהושג בקלות לא מפתיעה מול הקבוצה מתחתית הליגה, עם 12:25 במערכה הראשונה, 17:25 בשניה ו-21:25 בשלישית. לצהובים שני משחקים חסרים, כאשר אחד מהם (מול בת-ים) יושלם לפני החזרה מהפגרה והשני (מול חדרה) יושלם לאחר החזרה.

במשחק נוסף גברה מ.כ. נווה-שאנן בקלות על עירוני בת-ים, האחרונה בליגה, 0:3 (14:25, 15:25, 20:25). הקבוצה של תומר תירוש תאבק עד לסיום העונה הסדירה על המקום החמישי בבית העליון עם הפועל כפר-סבא וא.ס. רמה"ש.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */