יום חמישי, 18.12.2025 שעה 00:58
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

באשירו: אני מודה לאלוהים שאני עדיין בחיים

חלוצה של הפועל אשקלון, שאיבד אמש את הכרתו במהלך אימון, הגיע לבקר את חבריו: "הבנתי שהייתי קרוב למוות". באשירו ישוב לפעילות תוך כמה ימים

|
באשירו:
באשירו: "לא הייתי רחוק ממוות" (גיא איזנר)

הפועל אשקלון שבה להתאמן הבוקר (שלישי) אחרי האירוע הקשה שהתרחש בתחילת האימון אתמול, בו איבד אוסמן באשירו את הכרתו והובהל לבית החולים "ברזילי" שבעיר, משם שוחרר לאחר שעבר בדיקות. באישור הגיע השחקן לאימון הבוקר והתקבל בשמחה רבה על ידי חבריו השחקנים ואנשי הצוות המקצועי.

החלוץ הגנאי לא התאמן כמובן, כשהוא מצווה לנוח על פי הנחיית הצוות הרפואי כמספר ימים עד שיותר לו לשוב לפעילות ספורטיבית. האירוע התרחש כחצי שעה לאחר פתיחת האימון כשבמהלך משחקון פנימי נכנס באשירו לתיקול עם שחקן יריב כשברכו של היריב פגעה בחזהו של החלוץ מגאנה, שנשאר לשכב על כר הדשא כשלפתע התגלגלו עיניו לאחור והוא איבד את הנשימה.

עוזר המאמן, אילון שווגר, היה הראשון להסתער לעברו ובבדיקה של הדופק גילה כי זה לא קיים. מעסה הקבוצה, פליקס אוסטונובסקי, שערך באותה שעה טיפולים לשחקנים אחרים במועדון. 

אוסטונובסקי הוזעק מיידית למגרש האימונים הסמוך, כשבמקביל הוזעק גם אמבולנס, ולאחר עיסוי לב והחייאה שביצע המעסה שב באשירו להכרה ופונה לבית החולים במצב טוב.

צפו במשה אוחיון מנצח את אשקלון 2:3

באשירו אמר ל-ONE בעקבות האירוע: "אני עדיין סובל מכאבים חזקים במקום הפגיעה אבל מעבר לכך הכל בסדר. אני רק מודה לאלוהים שאני בחיים כי לפי מה שהבנתי לא הייתי רחוק ממוות".

במקרה אחר שהתרחש השנה באשקלון איבד אריק גאו, בן ארצו של באשירו, את הכרתו ובלע את הלשון במהלך משחק הליגה מול מכבי פ"ת, ואז היה זה באשירו עצמו שנזעק ראשון כדי לבצע בו הנשמה. שחקנים בקבוצה ביקרו קשות את העובדה שרופא לא היה נוכח באימון בזמן האירוע ואמרו: "זו פשוט בושה. למזלנו האירוע הזה נגמר בצורה טובה יחסית, אבל היה יכול להיות הרבה יותר גרוע".

גאו פורץ (יניב גונן)
אריק גאו. גם הוא איבד את הכרתו (יניב גונן)
 

ערן לוי, שהחל את העונה באשקלון ומשמש כמלך השערים שלה עד כה עם חמישה כיבושים, שוחרר מהקבוצה הדרומית ומחפש אחת אחרת בימים אלו. באשקלון עוקבים בדריכות אחר מצב העניינים כשידוע שאם לוי לא ימצא קבוצה אחרת אזי הבעלים, פרוספר אזגי, ישמח לראותו חוזר לשורות הכחולים.

הבלם הסלובני הנבחן, סואד פילקוביץ', קיים את האימון הראשון המלא שלו בקבוצה וניתן היה להתרשם כי מדובר בבלם חסון בעל ראיית משחק טובה מאוד. גיא עזורי יראה אותו ואז יקבל החלטה לגביו, כאשר ייתכן והבאתו תגיע דווקא על חשבונו של הבלם הסרבי המצויין, דארקו לובריץ', שמתקשה להחלים מהפציעה שלו, אולם קיים גם סיכוי שפילקוביץ' יצורף בנוסף ללובריץ', אם יימצא מתאים.

גיא עזורי (יוסי ציפקיס)
גיא עזורי. יראה את הבלם ויקבל החלטה לגביו (יוסי ציפקיס)
 

מי ששב להתאמן הוא זוראב מנטשאשווילי, שנעדר מהאימון יום קודם לכן בשל רגישות שחש ברגלו. בקבוצה עושים מאמצים גדולים לצרף שחקני חיזוק בחודש ינואר כשבמקביל כמובן גם ישוחררו שחקנים על מנת לפנות מקום של זרים ולפנות תקציב להבאת החיזוק.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */