יום ראשון, 25.01.2026 שעה 17:33
ליגת העל Winner 25-26
4520-4720הפועל ב"ש1
4520-4419בית"ר ירושלים2
3623-3819מכבי ת"א3
3221-3820מכבי חיפה4
3224-3519הפועל ת"א5
2727-2420בני סכנין6
2742-3520מכבי נתניה7
2633-3520הפועל פ"ת8
2241-2420עירוני טבריה9
1935-2920עירוני ק"ש10
1935-2620הפועל חיפה11
1939-2419מ.ס אשדוד12
1830-2020הפועל ירושלים13
1145-1620מכבי בני ריינה14

גשם חזק באימון מכבי, מדוניאנין: חשוב שכבשתי

גשם שוטף קיבל את הצהובים בקרית שלום לאחר ה-1:1 מול מכ' פ"ת, השחקנים: "שיחקנו ללא סבלנות". מכבי עלולה להיענש במשחק ללא קהל. צפו בתקציר

|
האריס מדוניאנין ודור מלול בגשם הסוער (ליאור טימור)
האריס מדוניאנין ודור מלול בגשם הסוער (ליאור טימור)

תחת מזג אויר סוער ורוחות עזות, שחקני מכבי תל אבי ערכו הבוקר (ראשון) אימון שחרור אחרי ה-1:1 המאכזב מול מכבי פ"ת.

אימון השחרור התחלק לשניים, כשהשחקנים שלא שיחקו מעל ל-60 דקות ערכו אימון מלא אותו העביר המאמן איציק עובדיה, שלא ריחם על חניכיו וגם בגשם השוטף ערך להם אימון מלא ומשחקון פנימי.

השחקנים מצידם נראו מחויכים לאור תנאי מזג האויר שהקשו עליהם לא רק במשחק אמש אלא גם באימון עצמו. אלו ששיחקו אמש מעל ל-60 דקות ערכו אימון קל בלבד שלל ריצה ושחרור.

שחקנים בקבוצה הביעו לא מעט אכזבה ולא רק בגלל התוצאה, אלא בעיקר מהמשחק "הלחוץ וחסר הסבלנות", כפי שהגדירו את היכולת שלהם. השחקנים עצמם התקשו להסביר מאיפה נבע חוסר הסבלנו. אחדים הסבירו זאת ב"רצון העז לנצח את המשחק ולנצל את השליטה הכמעט מוחלטת שהייתה לנו על המגרש".

הקשר, ג'בריל סידיבה, שעלה לשחק עם זריקה בעקבות המתיחה בשריר המפשעה והוחלף במחצית, ערך אימון שחרור רגיל עם שאר השחקנים שלא שיחקו. גם האריס מדוניאנין, שכבש את שער השיוויון התאמן כרגיל. לחבריו אמר מדוניאינין: "אני שמח שכבשתי. זה היה חשוב לי מאוד".

מדוניאנין מציל את מכבי תל אביב מהפסד למכבי פ"ת, צפו בתקציר

צפו ב-1:1 של מכבי ת"א נגד מכ' פ"ת

בקבוצה החמיאו גם לכ-8,000 האוהדים שהגיעו לבלומפילד למרות מזג האוויר הסוער ואמרו: "הלוואי והיינו מנצחים את המשחק רק כדי להחזיר להם".

בוזגלו: פ"ת לא באו לשחק כדורגל

מכבי לדין, בוזגלו: "גם ריאל לא היתה כובשת ברוח הזאת"
לא רק שמכבי איבדה נקודות יקרות, היא גם עלולה לאבד את הקהל שלה. הצהובים יעמדו לדין משמעתי ביום שלישי ב-16:00 בעקבות זריקת חפצים למגרש אותם ציין השופט מנשה משיח בדו"ח השיפוט. כנגד הצהובים כבר עומד עונש משחק ללא קהל על תנאי.

קלמי סבן באימון הגשום (ליאור טימור)
קלמי סבן באימון הגשום (ליאור טימור)
 

"לא שיחקנו את הכדורגל שאנחנו יודעים, שיחקנו לרגליים של פ"ת", הודה מאור בוזגלו שהתייחס לעצבנות וחוסר הסבלנות שהציגו הצהובים במרבית חלקי המשחק. "לא סיכנו כמעט את השער של פ"ת. שיחקנו על כדורים ארוכים ועם הרוח הזו גם ריאל מדריד לא נראה לי שהיתה מסכנת את השער".

דור מלול בין הטיפות (ליאור טימור)
דור מלול בין הטיפות (ליאור טימור)
 

גם בוזגלו, שעלה לשחק חולה, התקשה להתעלם מהעובדה שמכבי פ"ת הגיעה לבלומפילד במטרה אחת והיא להפריע: "כל קבוצה שתבוא נגד מכבי, תבוא להוציא אותנו משיווי משקל. מכבי פ"ת לא באה לשחק כדורגל, היא באה לבעוט כדורים ארוכים. הם הצליחו להבקיע ראשונים ואנחנו שיחקנו בלי סבלנות ובלי שקט וזה עלה לנו ביוקר".

על השאלה מדוע הקבוצה שיחקה חוסר סבלנו ושקט אמר בוזגלו: "כשאתה רוצה כל כך לנצח, זה מה שקורה". ומה עם השיפוט? "אני לא רוצה להתייחס לשיפוט, אני לא מחפש תירוצים, לא שיחקנו טוב", הבהיר הקשר.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */