יום ראשון, 13.04.2025 שעה 16:21
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת האלופות 24-25
215-178ליברפול1
1913-288ברצלונה2
193-168ארסנל3
191-118אינטר4
1812-208אתלטיקו מדריד5
167-158באייר לברקוזן6
1610-178ליל7
166-138אסטון וילה8
156-208אטאלנטה9
1512-228בורוסיה דורטמונד10
1512-208ריאל מדריד11
1512-208באיירן מינכן12
1511-148מילאן13
1412-168פ.ס.וו. איינדהובן14
139-148פאריס סן-ז'רמן15
1312-168בנפיקה ליסבון16
1313-138מונאקו17
1311-108ברסט18
1321-188פיינורד19
127-98יובנטוס20
1214-138סלטיק21
1114-188מנצ'סטר סיטי22
1112-138ספורטינג ליסבון23
1111-78קלאב ברוז'24
1119-128דינמו זאגרב25
1017-138שטוטגרט26
716-88שחטאר דונייצק27
69-48בולוניה28
622-138הכוכב האדום29
614-58שטורם גראץ30
421-78ספרטה פראג31
315-88לייפציג32
313-58ג'ירונה33
327-58רד בול זלצבורג34
027-78סלובן ברטיסלבה35
024-38יאנג בויז36

שכטר פרק את כתפו, זהבי: השער היפה בקריירה

חלוץ הפועל ת"א נפצע במחצית הראשונה ב-2:2 בליון ופונה לבית החולים. כובש המספרת: "הבאנו גאווה", ורמוט: "זה שער השנה", גוטמן: "גאה בשחקנים"

|
ערן זהבי בטירוף לאחר המספרת (רויטרס)
ערן זהבי בטירוף לאחר המספרת (רויטרס)

הפועל ת"א סיימה הערב (שלישי) את דרכה באירופה עם 2:2 דרמטי בצרפת מול ליון, לאחר שהוליכה כבר 1:2 עד הדקה ה-88 משערים של בן שהר ושל ערן זהבי במספרת מהסרטים.

האדומים לא ימשיכו לליגה האירופית, ויתרכזו מעתה אך ורק בליגה הישראלית, במטרה לנסות ולשמור על האליפות שהשיגו בעונה שעברה. מי שסיים את דרכו במשחק מוקדם יותר מחבריו, הוא החלוץ איתי שכטר, שפונה לבית חולים בליון, לאחר שנפצע בכתפו בדקה ה-25 במשחק החוץ מול הצרפתים במה שנראה כפריקה של הכתף.

חלוץ האדומים עבר טיפולים אינטנסיביים על ידי הצוות הרפואי של הפועל ועל ידי הצוות הרפואי של ליון, וביניהם מומחי כתפיים, אך כל המאמצים להחזיר את כתפו למקום לא צלחו ולכן פונה שכטר לבית החולים מלווה ברופא הקבוצה ובאביו, נחי שכטר.

ד"ר לוינקוף שמלווה את שכטר בבית החולים אמר: "היתה פריקה של כתף ימין, נאלצנו לקחת את איתי לבית חולים ותחת הרדמה כללית החזירו את הפריקה. כרגע הוא מתאושש ובעוד כשעתיים הוא צפוי לחזור למלון".

איתי שכטר (רועי גלדסטון)
איתי שכטר. רק חזר מפציעה, וכבר נפצע שוב (רועי גלדסטון)
 

בהפועל חששו שאם יצליחו להחזיר את הכתף של שכטר למקומה, יאלץ החלוץ לעבור ניתוח בכתפו אך  החששות התבדו. 

יוסי אבוקסיס: "יש לנו חבורה של גברים"
כובש המספרת, ערן זהבי, אמר בסיום ל-ONE: "השער היפה בקריירה שלי, חבל שהוא לא העלה אותנו למקום השלישי. יש תחושת אכזבה מסויימת שלא עלינו אבל עשינו קמפיין יפה מאוד והבאנו הרבה גאווה למועדון ולאוהדים".

מאמן הפועל, אלי גוטמן, אמר לאחר המשחק: "הפועל שיחקה הערב משחק נהדר. החמצנו את הליגה האירופית בגלל כמה דקות של חוסר ריכוז, בעיקר בגלל שידענו מה קורה עם בנפיקה. אני מאוד גאה בשחקנים שלי, אבל יש טעם קצת מר בסוף. שיחקנו טוב מאוד. יש לנו למה לחכות בעתיד הקרוב"

ערן זהבי בטירוף. &qout;השער היפה בקריירה שלי&qout; (רויטרס)
ערן זהבי בטירוף. "השער היפה בקריירה שלי" (רויטרס)
 

עוזר מאמן הפועל ת"א, יוסי אבוקסיס אמר בסיום המשחק: "יש הרגשה קצת מבאסת כי בכל זאת עשינו הישג גדול מצד אחד עם התוצאה אבל מצד שני, לקבל גול בדקה ה-88 זה מאכזב בטח שהבנו ברגע האחרון שאנחנו לא בליגה האירופית".

"עצם העובדה שאחרי משחק כזה אנחנו יוצאים מאוכזבים זה בעצם אומר הכל, זה מראה על ההישג הגדול שלנו בליגת האלופות ובסך הכל אנחנו מאוד גאים בשחקנים שלנו, יש לנו חבורה של גברים בקבוצה שנתנו פייט במשחק כדורגל טוב עם הרבה לחימה ועכשיו נתרכז יותר בליגה. אם נביא את היכולת שלנו משני משחקי הצ'מפיונס האחרונים, אין לי ספק שניהיה חזקים מאוד בליגה".

דגלאס דה סילבה נאבק עם בפטימבי גומיס (רויטרס)
דגלאס דה סילבה נאבק עם בפטימבי גומיס. בהפועל מאוכזבים (רויטרס)
 

על השער המרהיב של ערן זהבי אמר עוזר המאמן: "ערן זהבי זה בחור שעובד קשה מאוד באימונים ואין ספק שהשער שהוא כבש זה אחד השערים היפים ביותר שנראו בליגת האלופות בכלל, חבל שהגול שלו לא העלה אותנו לליגה האירופית כי אז זה היה מושלם אבל בכל מקרה, אין מה להגיד, הוא נתן גול אדיר ומגיע לו כל הכבוד על כך וגם לכל הקבוצה ששיחקה יפה. קשה להגיד שאנחנו עם טעם חמוץ בפה, אולי בגלל שבנפיקה הפסידה אז יש הרגשת החמצה כי באמת הבנו שיכולנו לעשות את זה וברגע האחרון זה לא קרה וחבל".

אבוקסיס התייחס גם לפציעתו של החלוץ איתי שכטר ואמר: "אני עוד לא יודע בדיוק מה חומרת הפציעה של איתי ומה מצבו. אנחנו צריכים לקבל הערכה רפואית, אנחנו כמובן מקווים שהוא יחזור כמה שיותר מהר, אנחנו מחכים לו וזקוקים לו שיחזור אלינו במהרה".

גל שיש סוגר את ג´ימי בריאן (רויטרס)
גל שיש סוגר את ג´ימי בריאן (רויטרס)
 

הקשר גילי ורמוט היה מרוצה בסיום: "משחק מעולה שלנו. כאב לב על הגול שספגנו בסוף, אבל אנחנו גאים. עשינו סיבוב שני מצוין והוכחנו שאנחנו ברמה האירופית. נקווה בשביל זהבי שהגול שלו יהיה גול השנה באירופה, זה מגיע לו".

המגן הימני, דני בונדר, הוסיף: "קצת מאוכזבים, אבל אנחנו לא חזירים. זאת תוצאה טובה נגד אחת הקבוצות הטובות באירופה במגרשה הביתי ובסך הכל היה לנו קמפיין טוב. עכשיו נחזור לארץ ונתכונן לבני יהודה ביום ראשון".

מאמן ליון, קלוד פואל, סיכם: "אני מאוד מאוכזב. זה יכול היה להיות מעצבן יותר אם שאלקה לא היו מנצחים בליסבון. אין תירוצים. היו לנו הרבה מצבים במשחקים ולא ניצלנו אותם. אניימה היה מצוין. היתה חסרה לנו אגרסיביות. הגנתית, היינו חשופים. כשאתה לא כובש, אתה נענש. אנחנו צריכים להתכונן למשחק נגד טולוז, הוא חשוב הרבה יותר".




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
אסור לפספס
נגןאינטימי: פאטצ'י מעניק מסאז' בירך לזהבי
אינטימי: פטאצ'י מעניק מסאז' בירך לזהבי
נגןקבע שיא עולמי מטורף בעליות מתח ב-24 שעות
קבע שיא עולמי הסטרי בעליות מתח ב-24 שעות
נגןכמה כוכבי כדורגל אפשר לפגוש במשחק של מסי
כמה כוכבי כדורגל אפשר לפגוש במשחק של מסי
נגןאתגר "נחש מי?" פדרי מול פרנקי דה יונג
אתגר "נחש מי?" פדרי מול פרנקי דה יונג
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */