מערכת ONE
|

דני רוז. ביקר בחריפות (רויטרס)
עד כה הקבוצות האנגליות שופכות כספים בחלון העברות הנוכחי, בדגש על הקבוצות הגדולות שמתחרות על הטופ 4, אבל מי שטרם החתימה שחקן אחד בקיץ היא טוטנהאם. ההתנהלות של המועדון כנראה מאוד לא מוצאת חן בעיני דני רוז, מגן התרנגולים, שבראיון ל”סאן” דיבר בגלוי על הבעיות שלו ושקל הקבוצה.
כזכור, אחרי העזיבה של קייל ווקר למנצ’סטר סיטי, באנגליה דיווחו לא פעם כי המגן מבוקש במנצ’סטר יונייטד ובצ’לסי ואף ביקש לעזוב את הקבוצה. “אני בשיא הקריירה שלי”, אמר רוז, “ככל הנראה שנשאר לי להשיג חוזה אחד גדול עד סוף הקריירה. הזמן אוזל ואני רוצה לזכות בתארים. אני לא רוצה לשחק כדורגל במשך 15 שנה ולא לזכות באף מדליה”.
מאוריסיו פוצ'טינו. איך הוא יגיב? (רויטרס)רוז בן ה-27 מחזיק בחוזה עד 2021 בקבוצה הלונדונית והתעקש כי לא יבקש לעזוב, אך כן ידון באפשרות אם הצעות עבורו יגיעו: “אם תגיע הצעה קונקרטית, אין לי שום בעיה להביע את דעותיי בפני אנשי המועדון. אם מישהו חושב שזה רק בגלל הכסף, הוא טועה. אני יודע מה אני שווה ואני לא מקבל מספיק”.
המגן גם ביקר את הרכש של טוטנהאםב בשנים האחרונות וציין כי הקבוצה צריכה להחתים “שחקנים שלא צריך לחפש בגוגל עליהם, אלא כמה שמות מוכרים”. על העזיבה של ווקר הוסיף כי זו “מכה קשה לקבוצה”.