לאחר הניצחון אתמול (רביעי) 0:3 על אפועל ניקוסיה, קשר ריאל מדריד קאסמירו, יצא להגנת חברו לקבוצה, גארת’ בייל, שספג קריאות בוז מהקהל ואמר כי: “כרגע הוא לא נמצא בכושרו הטוב בקריירה אבל הוא נלחם ומנסה לייצר כל הזמן מצבים וזה בייל שאנחנו צריכים בקבוצה, כולנו יודעים שהוא אחד השחקנים הטובים בתפקיד שלו”.
“הוא שחקן חזק מאוד וחשוב מאוד עבורנו בקבוצה, אנו מקווים שהוא ימשיך בצד המנטלי לעבוד קשה, כי עם האיכויות שיש לו דברים יתחילו להסתדר, אין לי ספק בכך. אנחנו תמיד מנסים לשמור אחד על השני, זה מראה שאנחנו כמו משפחה ונהיה ביחד עד הסוף”, הוסיף הקשר בנוגע למרקם הקבוצתי.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
בכושר שיא: רונאלדו מלהטט באימון הבלנקוס“המלך של אירופה חזר”, “בדיוק השחקן שריאל צריכה כרגע”
אם למישהו היה ספק שריאל מדריד מתגעגעת נואשות לכריסטיאנו רונאלדו, אחרי אתמול כבר אין שום ספק. הפורטוגלי, שלא שיחק בשלושת המחזורים הראשונים של הליגה הספרדית, בהן האלופה סיימה פעמיים בתיקו, חזר אתמול להרכב וכבש צמד ב-0:3 על אפואל ניקוסיה.
כריסטיאנו רונאלדו עם כדור המשחק (רויטרס)המשחק הזה מהווה דוגמה לכמה CR7 חסר לזינדין זידאן. אלברו מוראטה נהנה בלונדון, קארים בנזמה פצוע ולצרפתי אין חלוץ אמיתי. כנראה שההמתנה בצד הפכה את רונאלדו לרעב יותר (אם יש כזה דבר אצלו) ואחרי השער השני הוא אף לקח את הכדור מהר לחצי, אולי כדי לעקוף את ליאו מסי, שגם הוא כבש צמד יממה אחת לפני.
גם בספרד יודעים בדיוק כמה ריאל מתגעגעת לרונאלדו גם בליגה. בכותרת הראשית ב”מארקה” נכתב: “המלך של אירופה חזר”. ב”מונדו דה פורטיבו” כתבו: “רונאלדו הגיע בדיוק כפי שזידאן רצה, מרוכז, רוצה מאוד, אינטנסיבי ורק הגול היה לו מול העיניים. הוא בדיוק השחקן שריאל צריכה כרגע”. ב”אס” הוסיפו: “הוא נשאר רעב לשערים, אי אפשר לספק אותו. הוא כל הזמן חיפש את השער”.
שחקני ריאל מדריד חוגגים (רויטרס)“זה היה משחק שהיינו צריכים לנצח”, אמר רונאלדו, “שיחקנו בבית ורצינו להתחיל את המסע ברגל ימין. ידענו שנפגוש קבוצה שתתגונן, היינו יכולים לכבוש עוד, אבל בסופו של דבר השגנו תוצאה טובה”.
“אני שמח לשחק שוב. זה מפעל אחר ואני שמח שוב לשחק ולכבוש שערים, זה מאוד חשוב עבורי. תרמתי לקבוצה ואני מרגיש טוב. המסע עדיין ארוך. אנחנו צריכים להסתכל משחק אחרי משחק, קודם נעבור את שלב הבתים ואז נראה. ברור שאנחנו רוצים לזכות בליגת האלופות, זה המפעל של ריאל מדריד”.