מערכת ONE
|

לברון ג'יימס (רויטרס)
ההצבעות למשחק האולסטאר של ליגת הכדורסל הטובה בעולם ה-NBA נמצאות בעיצומן כאשר גם נציגנו עמרי כספי, שחקנה של האלופה גולדן סטייט לוקח חלק בחגיגה. כעת מתברר, שלאלו מבנינו שייכנסו לתת את קולם לקפטן נבחרת ישראל או עבור השחקנים המועדפים עליהם, מחכה הפתעה לא צפויה.
כחלק מהליך הבחירה על הגולשים לסמן באחת הלשוניות את המדינה ממנה ביצעו את ההצבעה. כמובן שישראל מופיעה באופן טבעי ברשימת האופציות, אך אם תמשיכו לגלול את רשימת המדינות כלפי מטה ותגיעו לאות ‘P’ תתקלו באופציה הבאה: “palestinian territory, occupied” או בעברית – “הטריטוריה הפלסטינאית, שטח כבוש”.
האופציה בהליך הבחירה באתר ה-NBA (צילום מסך)ומה בנוגע לעמרי כספי, הישראלי של הווריירס שהשתתף בעבר במשחק האולסטאר של הרוקיס במהלך עונת הבכורה שלו בליגה, מקווה לעשות היסטוריה ולהפוך גם לכדורסלן הישראלי הראשון שנבחר לסגל של משחק הראווה היוקרתי.