מערכת ONE
|

ירון הוכנבוים (אחמד מוררה)
הפועל פתח תקווה שמעוניינת להחליף את המאמן אורן קריספין, פנתה להפועל נצרת עילית וביקשה את ירון הוכנבוים. גיל ברעם, יו”ר המועדון ששוחח עם אנשי הפועל פ”ת הבהיר להם שהוכנבוים לא משוחרר. ברעם אמר הערב ל-ONE בנושא: “הוכנבוים נשאר פה, אנחנו מועדון מכובד ומי שנמצא פה, יהיה 100 אחוז פה. ירון החליט שהוא רוצה להישאר פה לכמה שנים”
בתוך כך, כפי שפורסם ב-ONE, המאמן שעדיין נמצא על הקווים בהפועל פ”ת אמר אתמול לשחקנים כי “מה שדורון גלנט יחליט, אקבל. שיעשה מה שטוב לקבוצה”. למעשה קריספין בעצמו יודע שהוא על זמן שאול וכי מאחורי הקלעים אנשי הפועל פתח תקווה בודקים אופציות אחרות, והוא בעצמו לא יודע אם הוא יגיע להדריך את הקבוצה במחזור הקרוב ביום שני מול בני לוד.
אורן קריספין (משה חרמון)כפי שראינו את ההתנהלות החדשה בכדורגל הישראלי, הפועל ת”א, 24 שעות לפני משחק ליגה פיטרה היום את מוטי איוניר. כפי שפורסם ב-ONE, בין גלנט לקריספין לא נערכה אף שיחה מאז הפסד הקבוצה בשישי שעבר מול הפועל ראשון לציון. הוכנבוים יידע את אורן קריספין על הפנייה שהוא קיבל מהפועל פ”ת. דורון גלנט אמר בתגובה: “אני לא ביקשתי מאף אחד בנצרת את הוכנבוים”.
כמו כן, הפועל פ”ת בודקת את האפשרות לצרף את שלומי דורה, אך כידוע, שלומי דורה לא מתכוון לנהל מו”מ עם אף קבוצה עד שלא יסיים את ענייניו הכספיים מול הפועל עכו. בשלב זה נצרת עילית לא מתכוונת לשחרר את הוכנבוים, אך כפי שהכרנו את הכדורגל הישראלי, הכל יכול לקרות.
שלומי דורה (רדאד ג'בארה)