מערכת ONE
|

ז'אן סילבן באבין (האתר הרשמי של מכבי ת"א)
מכבי תל אביב הודיעה אמש (שישי) ביום האחרון של חלון הרישום לאירופה, על הגעתו של הבלם ממרטיניק, ז’אן סילבן באבין בהשאלה עם אופציה לעונה נוספת. כעת, לאחר החתימה, התפנה הבלם להעניק ראיון ראשון לאתר הרשמי של הקבוצה.
“אני שמח להיות כאן במכבי תל אביב”, סיפר באבין. “שמעתי על מכבי עוד כשהייתי צעיר וצפיתי בכדורגל בטלוויזיה. זה המועדון הגדול בישראל, עם עבר מפואר ואני רוצה לעשות את הדברים בצורה הטובה ביותר”.
באבין חוגג עם איזק סקסס (מערכת ONE)“אני שמח שקרויף הביא אותי לכאן”, המשיך שחקן הרכש של הצהובים. “אנחנו בקשר של קרוב לשנתיים ואני אעשה הכל למען המועדון. המטרה שלי היא לשחק כמה שיותר משחקים, לשחק טוב ולאגור נקודות כדי להעפיל לשלב הבא של הליגה האירופית. אני בלם מרכזי שיודע לנצח מאבקים, יש לי שליטה טובה בכדור ובעונה האחרונה הבקעתי גם שלושה ארבעה שערים, כך שיש לי גם אוריינטציה התקפית”.
“אני יודע שנפגוש את ויאריאל בשלב הבתים של הליגה האירופית, זה משחק חשוב מאוד. היה לי המזל לשחק נגדם. זו קבוצה מהליגה הספרדית הראשונה שמשחקת כדורגל טוב, אנחנו הולכים להתחרות איתם ראש בראש ונעשה את הכל למען המועדון”.