מלבד משחקיהן של מכבי תל אביב ובני יהודה, 19 משחקים נוספים נערכו אמש(חמישי) במסגרת הסיבוב השלישי של הליגה האירופית. בדיוק חודש ויום אחרי שחתם בשורות ספרטה פראג צ’כית, טל בן חיים ערך בכורה במדי קבוצתו, שהתארחה בבלגרד אצל הכוכב האדום אך ספגה הפסד 2:0.
החלוץ עלה על כר הדשא בדקה ה-77 כשהחליף את שרדן פלאבסיץ’. ריצ’מונד בואקי כבש את הראשון לזכות הסרבים בדקה ה-13 וגלור קאנגה הכפיל בדקה ה-65. ב-13 הדקות שלו על הדשא בן חיים היה פעיל באגף שמאל של הצ’כים, אך לא הצליח להעניק לקבוצתו את שער החוץ היקר.
# עומרי אלטמן פתח בהרכב פנאתינייקוס שגברה 0:1 על גבאלה מאזרבייג’אן. הישראלי התקרב לכיבוש בדקה השישית עם מבצע נפלא, אך אחרי שעבר שני שחקני הגנה פספס את המסגרת מתוך הרחבה. את השער היחיד במשחק כבש גיז’רמו מולינס בדקה ה-37 מהנקודה הלבנה, לאחר נגיעת יד בתוך הרחבה.
# גנט, אחת הקבוצות הכי ישראליות באירופה, סיימה ב-1:1 מאכזב מול אלטאך האוסטרית. הרכש החדש אור אינברום בילה את 90 הדקות על הספסל, בעוד רמי גרשון וקני סייף לא נכללו בסגל בעקבות פציעות. לואיס נוואט-מאהופ כבש שער מפתיע לזכות האורחת בדקה החמישית, קאליפה קוליבאלי השווה בדקה ה-76, עשר דקות אחרי שעלה כמחליף.
# מילאן המתחדשת, שהוציאה קרוב ל-200 מיליון יורו על העברות בקיץ האחרון, חזרה למסגרות האירופיות לראשונה מזה 1234 ימים וגברה 0:1 בחוץ על קראיובה הרומנית, במדיה משחק מיחאי רומן. את השער היחיד במשחק כבש המגן ריקארדו רודריגס בדקה ה-44 מכדור חופשי.
# אחת ההעברות הפיקנטיות ביותר של הקיץ האחרון היא זו של וויין רוני שחזר לאברטון, קבוצת נעוריו, ממנצ’סטר יונייטד. רצה הגורל והופעת הבכורה הרשמית שלו במדי הטופיז, בניצחון 0:1 על רוזומברוק הסלובקית, הייתה גם הופעתו ה-100 במפעלים האירופיים. החלוץ הוותיק אמנם לא הצליח לכבוש, אך בדקה ה-65 הוא ראה את לייטון ביינס מרשית מחוץ לרחבה וקובע את תוצאת המשחק.
# אחרי שנת היעדרות, גם מארסיי חזרה למפעלים האירופיים עם ניצחון. הצרפתים אירחו בסטאד וולודרום את אוסטנד הבלגית וגברו עליה 2:4 בזכות שלושער אדיר של ואלרי ג’רמאין (2, 57 ו-82). מורגן סנסון הוסיף בדקה ה-32, שספגו שני שערי חוץ שעלולים לסבך אותם לקראת הגומלין בבלגיה מרגליהם של סבסטיאן סיאני (26, פנדל) ונולג’ מוסונה (69).
# איינטרכט פרנקפורט של טאלב טווטאחה הוסיפה להתכונן לקראת העונה הבאה בבונדסליגה, כאשר ערכה משחק אימון מול ססאולו בגרמניה וסיימה מולה ב-1:1. מיאט גצינוביץ’ כבש את שער היתרון לגרמנים בדקה ה-32 בבעיטה חופשית, אך בדקה ה-70, מיד לאחר שהמגן הישראלי שפתח בהרכב הוחלף, ססאולו השוותה את התוצאה מרגלי אלסנדרו מאטרי. ביום ראשון תערוך הקבוצה הגרמנית משחק אימון נוסף כאשר תפגוש את בנבטו, העולה החדשה לסריה A.