בהפועל עכו לא רגוע. אתמול (שבת) במהלך אימון הערב הוזמנה ניידת משטרה בעקבות תלונה שהגיש מנהל הקבוצה, גדעון ספורטה, אחרי עימות מילולי עם אחד האוהדים הוותיקים של הקבוצה סמי אוזן. מחשש שהעימות לא יגלוש למצב שהקבוצה תצטרך להפסיק את האימון הוחלט להזמין כוח שיטור.
מאוחר יותר השקט שב וחזר ומנהל הקבוצה העדיף שלא להגיש תלונה רשמית נגד האוהד. ספורטה אמר: “סמי קילל אותי לאורך האימון. אמרתי שהפתרון הכי טוב יהיה להזמין משטרה. אוזן בא אלי בטענות ואמרתי לו שאני כאן מאהבת חינם. המשטרה שאלה אותי אם אני רוצה להגיש תלונה אז אמרתי שלא אלא שרק ירחיקו אותו. העדפתי להזמין משטרה למגרש ולא להתעמת איתו”.
ינון אליהו. חוזר ל-11 הפותחים (רדאד ג'בארה)סמי אוזן, מאוהדיה הוותיקים של הקבוצה, הגיב: “הגענו לאימון על מנת לתמוך בשחקנים לקראת המשחק מול ק"ש ולמחות כנגד ההנהלה. אדון גדעון ספורטה ניסה להתערב והתפתח דין ודברים בנינו. הוא החליט להזמין ניידת משטרה שכמו שהגיעה כך חזרה. אנחנו כואבים את מצב הקבוצה וחוששים מאוד שהיא בדרך חזרה לליגה הלאומית, לדעתנו הקבוצה נקברה ולאף אחד זה לא מזיז. מאז שציון ויצמן עזב את הפועל עכו התחילו שבע שנים רעות. כולי תקווה שהן יחלפו ובעתיד נחזור לשבע שנים טובות”.
יש גם משחק הערב ובעכו רוצים מאוד שלא לחזור בידיים ריקות מקריית שמונה. השינוי היחיד שאלדד שביט יבצע בהרכב יהיה חזרתו של ינון אליהו לעמדת המגן הימני על חשבון עבאדי פרחאת המורחק. פייסל מוליץ' עשוי לקבל יותר קרדיט במהלך המשחק.
פייסל מוליץ'. יקבל קרדיט? (רדאד ג'בארה)הרכב משוער הפועל עכו: רם שטראוס, ינון אליהו, עמית ביטון, מוחמדו סיסוקו, גל שיש, לוטם זינו, ברונו איבה, גבי קניקובסקי, עמראן אלקרינאוי, בן אז’ובל ופיטר אוניקאצ'י.
“הסיטואציה לא אידיאלית ציפינו להיות עם יותר נקודות”
בעירוני קריית שמונה רוצים לשוב למסלול הניצחונות לאחר ההפסד במחזור הקודם להפועל באר שבע. במהלך השבוע האחרון סימנו במועדון את שני המחזורים הקרובים כמשחקים שחייבים לנצח, על מנת להיצמד לצמרת ולעמוד במטרות שלשמן העמיד איזי שרצקי תקציב שיא בתולדות המועדון הצפוני.
קרלוס קוויאר. תורגל על חשבון אבו עביד (אורן בן חקון)מבחינה מקצועית, סילבס הוציא את איאד אבו עביד מאימון הקבוצה לאחר שזה לא אהב את העובדה שלא תורגל ב-11 ומי שכן תורגל הוא הבלם שזה עתה שב מפציעה, קרלוס קוויאר, בעוד בעמדת המגן הימני העדיף סילבס לתרגל את אמיר נסאר.
בקישור תרגל סילבס מספר שילובים ומסתמן כי דידייה ברוסו שקיבל הזדמנות מול באר שבע יאבד את מקומו בהרכב. החלוץ אחמד עאבד החלים מהפציעה וכבר קיים 2 אימונים מלאים והוא צפוי לשוב לסגל הקבוצה.
הרכב משוער: איתמר ניצן, אמיר נסאר, קרלוס קוויאר, מרקוס דיניז, סאן מנחם (מילוש רדויוביץ’), אפונסו טיירה, עדן שמיר, איסמעיל ריאן, עידו דוידוב (שגיב יחזקל), נייג’ל האסלביינק ושובל גוזלן.