דורון בן דור
|

דודו דהאן (נעם מורנו)
בעקבות תלונות של גורמים אנונימיים להתאחדות לכדורגל בנוגע למעורבותו של סוכן השחקנים דודו דהאן בקבוצה, תוחקרו היום (חמישי) ראשי ועובדי המועדון בפעם השנייה בנושא על מנת לבדוק את מעורבות דהאן בקבוצה. מדובר בתשאול רחב היקף של לא מעט גורמים במועדון שמסרו את גרסתם. ההתאחדות אמורה לקבל החלטה כיצד לפעול בנושא. בעכו טענו שלדהאן אין שום תפקיד רשמי והוא מסייע בהבאת שחקנים.
בין השאלות של חוקרי "מוקד חקירות" שפועלת בשורות ההתאחדות נשאלו ראשי עכו מספר שאלות כגון: "מי עומד מאחורי מימון מחנה האימונים בסלובניה?”, “האם דודו דהאן עומד מאחורי מינויו של הרוכש החדש דניאל סטנצ'ו” ו”באלו משחקי אימון דהאן צפה בקבוצה בארץ”.
בתוך כך, מועצת עיריית עכו אישרה אתמול את העברת זכויות הניהול לסטנצ'ו. איש העסקים הרומני, שכבר העביר על פי ההסכם חצי מיליון שקלים, אמור להעביר חצי מיליון שקלים נוספים עד שהקבוצה תעבור בבקרה התקציבית.
שלומי דורה ואיציק טוויזר (אחמד מוררה)אגב, על פי ההסכם, סטנצ’ו יהיה חבר עמותה ויוכל לרכוש את המועדון במהלך חמש השנים הקרובות. בעכו שואפים לעשות מאמצים גדולים להעביר בבקרה כמה שיותר שחקנים עד משחק גביע הטוטו מול קריית שמונה ביום ראשון, כדי שאלה יעמדו לרשותו של המאמן שלומי דורה. כצעד נוסף כדי לעזור לעכו, הסכימה העירייה לדחות עד לחודש ינואר חוב שקיים למועדון בעקבות הלוואה שלקח, מה שיאפשר לראשי עכו להעביר את הקבוצה בבקרה.
הבלם אלון נצר שחתם ושלא הרשים במחנה האימונים, ישוחרר, ועכו כבר ממשיכה לבחון זרים נוספים. אתמול נחתו להתרשמות בלם צרפתי וקשר מסנגל. במשחק גביע הטוטו מול ק”ש תהיה רשאית הפועל עכו לשתף את הזרים הנבחנים ואף שחקנים שרשומים עוד מהעונה הקודמת, כמו גם שחקנים מליגות נמוכות, כך ששלומי דורה יוכל להעמיד 11 שחקנים לקראת המשחק.
אלון נצר (פייסבוק הפועל עכו)
החלוץ הבלגי סם אלישע והחלוץ הברזילאי יאגו סילבה ממשיכים להיבחן. בעכו שואפים להתחזק בשחקנים ישראלים אבל כאלה שיוכלו להילקח בחשבון בהתאם לתקציב המועדון.