יום שישי, 21.03.2025 שעה 21:12
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
 פלייאוף עליון 
6118-5427הפועל ב"ש1
6027-5927מכבי ת"א2
4835-5727מכבי חיפה3
4737-5127בית"ר ירושלים4
4134-3927הפועל חיפה5
3738-3827מכבי נתניה6
 פלייאוף תחתון 
3738-2927עירוני ק"ש1
3336-3627הפועל ירושלים2
3236-2827מכבי בני ריינה3
2837-2127עירוני טבריה4
2445-2227מכבי פ"ת5
2349-3627מ.ס אשדוד6
2341-2027בני סכנין7
2142-2327הפועל חדרה8

מליקסון יבדק, גורש: יהיה הרבה יותר קשה העונה

קשר הפועל ב"ש נפצע במפשעה ב-0:2 על מכבי פ"ת ויעבור מספר בדיקות. השוער מבהיר: "לא נרוץ לאליפות רק מול מכבי תל אביב, יהיו עוד יריבות העונה"

|
שחקני הפועל ב
שחקני הפועל ב"ש חוגגים (אחמד מוררה)

הפועל באר שבע חוזרת לצמרת הגבוהה. אחרי התיקו בבירת רומניה ביום חמישי האחרון, האלופה חזרה לנצח אמש (ראשון), כשהיא סופרת ניצחון ליגה רביעי ברציפות. נכון לסיום המחזור ה-10, חניכיו של ברק בכר רחוקים 3 נקודות בלבד מפסגת הטבלה. אם ינצחו את הפועל עכו במחזור ההשלמה ב-18.11, יצמדו הבאר שבעים להפועל חיפה עם 23 נקודות. 

למרות העייפות מהמשחק האינטנסיבי נגד סטיאווה בוקרשט, לואי טאהא ובן שהר רשמו עוד משחק מצוין וזכו לשבחים מהצוות המקצועי. גם הספרדי איסק קואנקה, שהחליף את מאור מליקסון במחצית הראשונה, היה טוב מאוד עם מספר מהלכים יצירתיים שעזרו לפתוח את ההגנה המעובה של מכבי פתח תקווה. 

כפי שקורה מתחילת העונה, באר שבע שוב סופגת מספר פציעות. הפעם הגיע תורו של מאור מליקסון, שהוחלף בדקה ה-38 בעקבות מתיחה במפשעה. מליקסון התלונן בפתיחה על כאבים במפשעה וניסה להמשיך, אך בהוראות הצוות המקצועי יצא הקשר על מנת לא להחמיר את הפציעה. הקשר יעבור היום (שני) מספר בדיקות כדי לשלול נזק חמור יותר. במידה והתוצאות יהיו תקינות, מליקסון צפוי להיות כשיר להפועל עכו בעוד שבועיים. 

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
ברק בכר: הראינו המון אופי היום

חילוף נוסף שנכפה אמש הוא לואי טאהא. הבלם, שעלה חולה למפגש כשהוא סובל מווירוס, הרגיש סחרחורת בדקה ה-70 וביקש להתחלף. מיגל ויטור, שנכנס במקומו של טאהא, היה צפוי לפתוח את המשחק, אולם בב"ש קיבלו החלטה להחזירו לספסל אחרי המאמץ הגדול שהשקיע בליגה האירופית. גם המגן דור אלו ספג מתיחה קלה בקרסול אך יהיה כשיר בימים הקרובים. 

בבירת הנגב יודעים שלא הציגו משחק גדול, אך מתעודדים משלוש הנקודות החשובות שממשיכות את רצף הניצחונות אחרי עומס לא קל. בנוסף, בבאר שבע מרוצים מהחלק ההגנתי ששמר על רשת נקייה לראשונה מאז הניצחון על בני יהודה במחזור הרביעי. "הצלחנו להשיג 3 נקודות יקרות מול קבוצה טובה וזה הכי חשוב. אחרי מחצית ראשונה לא טובה, שיפרנו את היכולת במחצית השנייה עם הרבה הקרבה ואופי. לא לשכוח שנחתנו מרומניה רק ביום שישי בצהריים, ההכנה שלנו למשחק הייתה קצרה והחבר'ה היו מאוד עייפים", אמר גורם בבאר שבע. 

דודו גורש, ששמר על שער נקי והיה מהטובים בחלק ההגנתי, סיכם את הניצחון: "לקחנו שלוש נקודות יקרות במגרש מאוד קשה נגד קבוצה טובה. באנו בהכנה לא אידאלית, נחתנו רק לפני יום וחצי והיה קשה להתכונן למשחק, אבל אנחנו שמחים שהצלחנו לנצח משחק לא פשוט. זה היה מסוג המשחקים שכולם צריכים לתת מעל ומעבר כי יש שחקנים שסובלים מעומס אז כולם צריכים להיות יד אחת ולעזור אחד לשני". 

דודו גורש (איציק בלניצקי)דודו גורש (איציק בלניצקי)

החזרה להרכב הראשון מבחינה אישית: "קודם כל כיף לשחק. כשאתה משחק רצוף אז הכושר שלך הולך ומשתפר, להפועל באר שבע יש שני שוערים במעמד שווה וברק מחליט את מה שהוא מחליט. יש לו (ברק בכר) יתרון שיש שני שוערים טובים במעמד שווה והמפתחות אצל ברק. הזמן עושה את שלו, לשחקנים ובמיוחד לשוערים חשוב רצף משחקים גם לביטחון וגם לכושר משחק. אני שמח שאני משחק טוב ומקווה שאמשיך ככה". 

העובדה שהפועל באר שבע עדיין לא דורסת: "המשחקים לא פשוטים. אנחנו לא מצפים להגיע למשחק מול מכבי פתח תקווה ולתת רביעייה או חמישייה. אנחנו משחקים נגד קבוצות טובות, אנחנו רואים את מכבי נתניה והפועל חיפה שהתחזקו מאוד ונראות טוב. הליגה העונה לא פשוטה בכלל ורואים את זה בטבלה. המאבק לאליפות יהיה הרבה יותר קשה העונה ואני לא רואה תסריט כמו בעונה שעברה שמכבי תל אביב והפועל באר שבע ירוצו לבד".

המצב בטבלה אחרי 10 מחזורים: "אני חושב שהמצב שלנו בליגה טוב. במשחקים האחרונים הפועל באר שבע חוזרת להיות הקבוצה שאנחנו רגילים לראות והפועל באר שבע רק תלך ותשתפר בטח כשהעומס ירד כי זה מקשה עלינו לפעמים". 

מאור מליקסון. יעבור מספר בדיקות (אחמד מוררה)מאור מליקסון. יעבור מספר בדיקות (אחמד מוררה)

שחקני הקבוצה יצאו היום לפגרה קצרה ויזכו לכמה ימי חופש. השחקנים הפצועים כמו ניב זריהן, מוחמד גדיר, גיא חיימוב, וובה בראון ובן ביטון ימשיכו בטיפולים הרפואיים, על מנת שיוכלו לעמוד לרשותו של ברק בכר נגד הפועל עכו בעוד שבועיים ובית"ר ירושלים בסוף החודש.

השחקנים הניגרים, טוני וואקמה וג'ון אוגו, ימריאו ביממה הקרובה למחנה אימון של נבחרת ניגריה ברבאט, מרוקו, לקראת המשחק נגד אלג'יריה במוקדמות המונדיאל ונגד ארגנטינה (ידידות). וואקמה ואוגו כבר חגגו העפלה למונדיאל והמפגש נגד אלג'יריה הוא לפרוטוקול בלבד כך שהשניים מצפים לדקות ראשונות ביום שישי נגד האלג'יראים ואם לא, אז במשחק הידידות נגד ארגנטינה בשבוע הבא.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןהמשחק המוזר מהאימון של נבחרת ישראל
המשחק המוזר מהאימון של נבחרת ישראל
נגןעסק ביפן: אשתו של נטע לביא קופצת למים
עסק ביפן: אשתו של נטע לביא קופצת למים
נגןכזה לא תראו בארץ: הקמיע הברזליאי מפגיז
כזה לא תראו בארץ: הקמיע הברזליאי מפגיז
נגןההתערבות המשפילה בין לאמין ימאל לניקו
ההתערבות המשפילה בין לאמין ימאל לניקו
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */