יום שלישי, 04.03.2025 שעה 16:27
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5717-5125הפועל ב"ש1
5427-5425מכבי ת"א2
4730-5325מכבי חיפה3
4533-4725בית"ר ירושלים4
4129-3925הפועל חיפה5
3635-3725מכבי נתניה6
3133-2625מכבי בני ריינה7
31 37-2525עירוני ק"ש8
2735-3025הפועל ירושלים9
2635-1925עירוני טבריה10
2441-2125מכבי פ"ת11
2335-1925בני סכנין12
1947-3325מ.ס אשדוד13
1740-2025הפועל חדרה14

סוכנו הישראלי של מאיוקה תובע את זמאלק

סערה במצרים: ניר קרין, המייצג את אקס מכבי ת"א שנזרק מהקבוצה, לא קיבל עמלה בשל מוצאו ותובע בפיפ"א 1.3 מ' יורו: "משפחת מנסור שיקרה למיליונים"

|
אתר הספורט ONE
אתר הספורט ONE

סערה גדולה מתחוללת בימים אלו בכדורגל המצרי, כאשר סוכן השחקנים הישראלי ניר קרין ומיוצגו עמנואל מאיוקה, אקס מכבי תל אביב, תובעים מקבוצתו לשעבר, זמאלק, 1.3 מיליון יורו בפיפ”א. אם לא די בכך שהחלוץ הזמבי נזרק מהקבוצה, המצרים לא רוצים לשלם כעת לקרין את עמלת הסוכן שלו מאחר שהוא ישראלי.

מורטדה מנסור, יו"ר זמאלק וחבר הפרלמנט המצרי, טוען כי חתם על הסכם מזויף מול קרין שהסתתר מאחורי סוכן יווני, כאשר בכל מקרה קרין זכאי לתשלום של 300 אלף דולר על שהעביר את מאיוקה למצרים ממץ הצרפתית בשנה שעברה. כעת, במצרים עוסקים כך שמנסור שיקר ונחשף ההסכם שחתם ישירות מול קרין, כולל תיעוד של הפגישות בין הצדדים.

“רק אני הסוכן של מאיוקה ואני חתמתי על ההסכם מול זמאלק ומנסור”, אמר קרין בכתבה שפורסמה באתר המצרי kingfut. “דיברתי איתו הרבה פעמים ועם בניו אחמד ועמיר מנסור. אנחנו נתבע אותם בפיפ"א כדי שכל אוהדי זמאלק יידעו את האמת. משפחת מנסור עובדת עם אנשים ישראלים”.

“משפחת מנסור שיקרה למיליוני אנשים ועשתה את זה מתחת לפני השטח”, הוסיף קרין. “אני מכבד את זמאלק ואת מצרים לטובת מערכת יחסים נורמלית, אבל אני רוצה שהאנשים יידעו את האמת. אנחנו תובעים בפיפ"א כדי שהאמת תצא לאור. מורטאדה חשש שהאמת על הסוכן הישראלי תצא. אולי הוא פחד להיענש".

כזכור, מאיוקה ברח ממצרים לאחר שקיבל איומים על חייו מאנשי הקבוצה ושוחרר משורותיה לפני כחודש וחצי לאחר שעלה במשקלו בצורה משמעותית. מאיוקה, שהחזיק בחוזה עד 2019 במדי הקבוצה המצרית, נזרק יחד עם עוד תשעה שחקנים מהמועדון שכשל העונה בליגת האלופות של אפריקה.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןרונאלדיניו צילם דוגמנית בת 72 במקלחת?
האם רונאלדיניו צילם דוגמנית מתקלחת?
נגןג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
ג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
נגןלאמין ימאל מספר את הספר שלו
יש לו את זה: לאמין ימאל מספר את הספר שלו
נגןהכדור נחת לאוהד ישירות לכוס הבירה
הכדור נחת לאוהד ישירות לכוס הבירה
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה אדריאטית
/* LAST / NEXT ROUNDs */