מערכת ONE
|

נבחרת הנערים של ישראל (באדיבות ההתאחדות לכדורגל בישראל) (מערכת ONE)
הישג נהדר לנבחרת הנערים עד גיל 17 שהבטיחה היום (שני) את העפלתה לשלב העילית לאחר ניצחון 0:2 על צ'כיה. במשחק הבא תפגוש הנבחרת את נבחרת ארמניה למשחק אחרון בשלב זה שיהיה לפרוטוקול בלבד.
הנבחרת התקשתה להשיג שער והמחצית הראשונה הסתיימה ב-0:0. בחצי השני הגבירה נבחרת הנערים של ישראל את הקצב ועלתה ליתרון בדקה ה-75 הודות לשער של ליאל עבדה. חמש דקות לאחר מכן, אופק עובדיה שהצטיין במהלך המשחק ואף היה מעורב בשער הראשון, הכפיל את היתרון וקבע את תוצאת המשחק.
מאמן הנבחרת גדי ברומר אמר על ההישג הנאה: "ניצחון חשוב מאוד מול נבחרת חזקה, שעבורה היה זה משחק ביתי. הגענו מוכנים ונחושים מאוד למשחק הזה כי ידענו שהוא החשוב ביותר במהלך הטורניר הזה”.
מהלך המשחק והיריבה הבאה: “גם במחצית הראשונה שלטנו והגענו לשלושה, ארבעה מצבים טובים ולא השכלנו לכבוש. אני שמח שבחצי השני ניצלנו חלק מההזדמנויות וברמה ההגנתית כמעט ולא נחשפנו. למרות שהבטחנו את ההעפלה לשלב העילית, נגיע ביום חמישי מול ארמניה על מנת לנצח ולסיים במקום הראשון בבית".