יום חמישי, 06.03.2025 שעה 08:58
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5717-5125הפועל ב"ש1
5427-5425מכבי ת"א2
4730-5325מכבי חיפה3
4533-4725בית"ר ירושלים4
4129-3925הפועל חיפה5
3635-3725מכבי נתניה6
3133-2625מכבי בני ריינה7
3137-2525עירוני ק"ש8
2735-3025הפועל ירושלים9
2635-1925עירוני טבריה10
2441-2125מכבי פ"ת11
2335-1925בני סכנין12
1947-3325מ.ס אשדוד13
1740-2025הפועל חדרה14

תמוז: גוטמן הוא כמו אבא, שמחת החיים חזרה אליי

כובש הצמד של הפועל ת"א ב-1:3 בסכנין: "ידענו שלא יהיה קל, ככה זה יותר מתוק". אלי גוטמן: "הפנדל גרם לנו לאבד את הריכוז". צפו בתקציר

|
שכטר ותמוז חוגגים ניצחון (עמית מצפה)
שכטר ותמוז חוגגים ניצחון (עמית מצפה)

הפועל ת"א יצאה הערב (שבת) למשחק חוץ לא קל בסכנין, ובדקה ה-67 החששות התאמתו כאשר כריסטיאן דאנלקה העלה את המארחים ל-0:1, אך ב-25 הדקות שנותרו הצליחו האדומים להפוך את הקערה על פיה בדרך ל-1:3 ולמקום הראשון, לפחות באופן זמני.

במשך 60 הדקות הראשונות שתי הקבוצות התקשו לייצר מצבים, עד שבדקה ה-65 זכו האורחים לפנדל, אותו לא ניצל וינסנט אניימה. דקותיים לאחר מכן העלה דאנלקה את סכנין ליתרון, אך השער הזה רק "הדליק" את האדומים.

שכטר, מרעי וקנדה עלו מהספסל, ובמספר מהלכים נאים, סידרו לטוטו תמוז (צמד) ולערן זהבי שערים בדרך למהפך ולניצחון חשוב 1:3. עם השריקה לסיום נשלחו השחקנים של הפועל תל אביב לאימון שחרור.

ערן זהבי קיבל מכה חזקה בקרסול עוד במחצית הראשונה. הקרסול התנפח וייתכן שמדובר במתיחה של רצועות הקרסול. על כל פנים זהבי צפוי להיות כשיר לבנפיקה.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
צפו ב-1:3 של הפועל ת"א בסכנין

מאמן הפועל ת"א אלי גוטמן, אמר בסיום: “לכל אורך המשחק שיחקנו טוב, החמצנו המון, הבעיה שלא היינו חדים ליד השער בחצי הראשון. לאורך כל המשחק שיחקנו מסודר, אבל היינו קצת אנמיים".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
קנדה: יש לנו קבוצה של ווינרים

"הפנדל גרם לנו לאבד מעט ריכוז, לאבד מעט מהאנרגיות - אלו דברים שלא צריכים לקרות. זה עבודה מנטלית, ואנחנו נמשיך לעבוד כדי שזה לא יחזור", הוסיף המאמן.

על החילופים אמר גוטמן: "הכנסנו את קנדה בצד ימין, דבר שאני ואבוקסיס דיברנו עליובמהלך השבוע, ואני שמח שזה הצליח".

גוטמן חוגג את הניצחון בדוחא (עמית מצפה)
גוטמן חוגג את הניצחון בדוחא (עמית מצפה)
 

גוטמן דיבר על המשחק מול בנפיק ברביעי בצ'מפיונס, והתייחס גם לפרשת אחוזי השומן הגבוהים של חניכיו: "ברור שחשוב לבוא עם ביטחון ועם ניצחון, ללא קשר לבנפיקה. שחקן כדורגל צריך לדעת שזה המקצוע שלו. לא חלילה שהם מבלים יותר מידי, אנחנו לקראת תום הצ'מפיונס, וביום רביעי יש משחק ועוד טיסה לצרפת, הגוף חייב לנוח ולישון טוב".

כובש הצמד, טוטו תמוז: "ככל שאנחנו מגיעים לסוף והניצחון מגיע לאחר עבודה קשה, זה יותר מתוק. ידענו שלא יהיה קל, אבל אני שמח שעשינו את זה בסוף".

שכטר מרים את הקהל שהגיע לדוחא (עמית מצפה)
שכטר מרים את הקהל שהגיע לדוחא (עמית מצפה)
 

"כבר אמרתי בכל מקום - כיף לי, שמחת החיים חחזרה אליי, והבטיחון חשוב. אני מחזיר על המגרש. גוטמן זה כמו אבא בשבילי, שמח שהגעתי למורה דרך כמוהו", סיפר החלוץ על ההשתלבות בהפועל ועל היחסים עם המאמן.

לקראת יום רביעי אמר: "נבוא ונעשה את המיטב נגד בנפיקה, וננסה לשמח את האוהדים".

המגן עומרי קנדה אמר בסיום: "פתחנו את המשחק בסדר גמור, הגענו למצבים. ברגע שאתה תוקף ולא מנצל את ההזדמנויות, אתה סופג. אחרי שהשוונו, התעשתנו וחזרנו למשחק והיה קשה מאוד לעצור אותנו.

קנדה מרוצה. &qout;גוטמן אמר שתיקו רע לנו&qout; (עמית מצפה)
קנדה מרוצה. "גוטמן אמר שתיקו רע לנו" (עמית מצפה)
 
איך שקיבלנו את הגול, גוטמן קרא לי ולאיתי ואמר לנו שתיקו לא טוב לנו, יהיה כאן ניצחון. יש לנו קבוצה של ווינרים וזה לא פשוט לנצח בדוחא בטח לא את סכנין".

על בנפיקה הוסיף קנדה: "זה משהו אחר לגמרי המשחקים באירופה. רמת המוכנות שונה, אם נשחק כמו שאלי גוטמן ירצה, השמיים יהיו הגבול".
דראפיץ: "עשינו את המקסימום"
בצד המפסיד, העניים קצת פחות שמחים. המאמן סלובודן דראפיץ': "שיחקנו בסדר גמור, לקראת הסוף הלכנו אחורה. ההתלהבות אחרי השער לא עזרה לנו, לפני כן שיחקנו יותר טוב. שאתה הולך אחורה ונגד הפועל, זה מה שקורה".

"חשבתי שלחלאילה וליניב לוזון אין מקום על המגרש נכון לעכשיו. זה מחזור שני ברציפות שאחנו כובשים, ומשחקים יותר טוב. עשינו את המקסימום, משחק הבא נגד הפועל ר"ג נתכונן כמה שיותר טוב", סיכם המאמן את ההחלטות המקצועיות.

דראפיץ´. &qout;זה מה שקורה שהולכים אחורה נגד הפועל&qout; (עמית מצפה)
דראפיץ´. "זה מה שקורה שהולכים אחורה נגד הפועל" (עמית מצפה)
 

הקפטן מאיר כהן: “אנחנו פראיירים, תפסנו את הפועל ת"א במשחק לא טוב שלה ולפחות עד הדקה ה-70 היינו טובים ויכולנו להפתיע. חבל שלא עשינו זאת אבל אנחנו צריכים להסתכל קדימה ולנסות במשחקים אחרים".
 




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןזהו זה: יש לנו זוכה בתואר שנה השנה בעלם
זהו זה: יש לנו זוכה בתואר שער השנה בעולם
נגןהצצה ליום כיף של מנור סולומון ודנה
הצצה ליום חופשי של מנור סולומון ודנה
נגןמי הפיל במשפחת בקהאם את הפנקייק לרצפה
מי הפיל במשפחת בקהאם את הפנקייק לרצפה
נגןרונאלדיניו צילם דוגמנית בת 72 במקלחת?
האם רונאלדיניו צילם דוגמנית מתקלחת?
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */