יום שלישי, 22.04.2025 שעה 13:59
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
 פלייאוף עליון 
7023-6331הפועל ב"ש1
6733-6831מכבי ת"א2
5539-6131מכבי חיפה3
5342-5631בית"ר ירושלים4
4540-4331הפועל חיפה5
3846-4131מכבי נתניה6
 פלייאוף תחתון 
3839-3330מכבי בני ריינה1
3739-4030הפועל ירושלים2
3745-2930עירוני ק"ש3
3243-2530בני סכנין4
3141-2530עירוני טבריה5
3052-4330מ.ס אשדוד6
3048-2930מכבי פ"ת7
2151-2530הפועל חדרה8

קורנפיין ומלמיליאן לא שוחחו לאחר ההפסד

אווירה קשה בבית"ר לאחר התבוסה 3:0 באשדוד, עם זאת כרגע אין שינוי ביחס לעמדת המאמן. מלמיליאן: "נחשוב מה עושים, יכולנו לספוג 6-7 שערים"

|
מלמיליאן.
מלמיליאן. "התפרקנו אחרי הגול הראשון" (יניב גונן)

מה קורה לבית"ר ירושלים? הקבוצה של אורי מלמיליאן הושפלה הערב (שבת) 3:0 על-ידי מ.ס. אשדוד במשחק שנערך ללא קהל באצטדיון ה-י"א. הירושלמים ספגו את הפסדם החמישי מתחילת העונה ונותרו עם ניצחון בודד בשמונה מחזורים.

אחרי מחצית ראשונה משמימה החלה אשדוד בחגיגה עם כדור חופשי יוצא מן הכלל של משה אוחיון בדקה ה-63. חמש דקות חלפו וניר ביטון הכפיל אחרי מבצע הכנה של דמיטאר מקרייב. בחלוף חמש דקות נוספות התכבד מקרייב עצמו בשער השלישי וחתם למעשה את תוצאת המשחק.

בסיום המשחק התחושות בבית"ר היו קשות מאוד. השחקנים ישבו בשקט והמתינו אחד אחד למקלחת שלו. מי שנראה שלקחו קשה את ההפסד לאשדוד ואת מצבה של הקבוצה הם השחקנים הזרים של הקבוצה שישבו דקות ארוכות בחדר הלבשה, נשארו אחרונים מסוגרים בינם לבין עצמם בחדר הלבשה כשהם מנסים לעכל את ההשפלה באשדוד.
היו"ר איציק קורנפיין לא שוחח עם אורי מלמיליאן בסיום המשחק. עוד לפני המשחק הצהיר קורנפיין כי מלמיליאן לא ימדד לפי משחק כזה או אחר כשאמר בראיון ל-ONE ביום חמישי האחרון: "אורי לא נמדד אחרי ארבעה, שבעה משחקים או חצי עונה".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
"יכולנו לנצח בתוצאה גבוהה יותר"

מבחינת בית"ר אין כל שינוי נכון להיום ביחס לעמדת המאמן ומבחינת הקבוצה אורי ממשיך כרגיל אלא אם כן יחליט אחרת. בבית"ר מעריכים כי ביממה הקרובה ישוחחו המאמן מלמיליאן והיו"ר קורנפיין כדי לדון בעתיד המועדון. ייתכן כי בשיחה בין מלמיליאן לקורנפיין תעלה האפשרות שבה בית"ר תחליף שחקנים כבר בינואר הקרוב כחלק מהניסיון להיחלץ מהמצב בו נמצאת הקבוצה אם כי בהנהלת בית"ר מאמינים כי לקבוצה יש סגל מצויין שצריך לספק את הסחורה. מלמיליאן אמר לשותפיו בצוות המקצועי: "אני מאמין שאני יכול לשנות את המצב בקבוצה".

אשדוד חוגגת, בית&qout;ר נעצבת (יניב גונן)
אשדוד חוגגת, בית"ר נעצבת (יניב גונן)
 

שחקן בבית"ר אמר ל-ONE: "איך אפשר להסביר התפרקות תוך 10 דקות? אין הסברים, אנחנו בתקופה קשה, הפכנו לקבוצת תחתית וצריך למצוא מהר פיתרון אחרת זה כבר יהיה מאוחר".

סמואל יבואה מאוכזב. הפסד חמישי העונה (יניב גונן)
סמואל יבואה מאוכזב. הפסד חמישי העונה (יניב גונן)
 

מאמן בית"ר ירושלים, אורי מלמיליאן, היה נראה מאוד מאוכזב בסיום ואמר: "לא היה נעים, זה כדורגל אין מה לעשות. חצי שני לא היינו במשחק. שיחקנו לא טוב, לא הגענו למשחק בחצי השני ויכולנו לקבל גם שישה-שבעה שערים".

"בואו נגמור את היום הזה ונחליט מה עושים. אנחנו מקבלים גולים שלא צריכים לקבל. חבל, התפרקנו אחרי הגול הראשון. זה לא משנה אם אני קם מהספסל או לא. צריכים לעבור גם ימים כאלה".

דן אייבינדר לא מעכל (יניב גונן)
דן אייבינדר לא מעכל (יניב גונן)
 

"אני כמאמן רואה את כל המשחק ואקח את ההחלטות שלי בזמן נכון ולא מהמותן. עברו מחשבות על המשחק עצמו ולא דברים אחרים. לא מדברים על לקחת אחריות. נחשוב ביחד עם ההנהלה מה עושים. זה טבעי שהיו אוהדים שצעקו", סיכם מלמיליאן.    

ג´ון גרגורי וחנן אזולאי מרוצים. &qout;בית&qout;ר היו עדיפים במחצית הראשונה&qout; (יניב גונן)
ג´ון גרגורי וחנן אזולאי מרוצים. "בית"ר היו עדיפים במחצית הראשונה" (יניב גונן)
 

מאמן אשדוד, ג'ון גרגורי, אמר אחרי הניצחון הגדול: "היתה לנו מחצית ראשונה לא טובה, חיכינו לשריקת המחצית ולמזלנו היא הסתיימה ב-0:0. בית"ר שלטו. במחצית השניה כבר בפתיחה זכינו בכדור קרן ומאותו רגע השתלטנו על המשחק. יכולנו גם לנצח בתוצאה יותר גבוהה. נצטרך ללמוד ממה שקרה לנו במחצית הראשונה וכבר בשבוע הבא מול סכנין, להמשיך ביכולת של המחצית השניה ולייצר רצף של ניצחונות".

ניר ביטון מקבל חיבוק (יניב גונן)
ניר ביטון מקבל חיבוק (יניב גונן)
 

כובש השער הראשון לזכות אשדוד, משה אוחיון, שמח בסיום: "המשחק התחיל גרוע, הם היו קצת עדיפים עלינו עד שנכנס הגול. אני שמח שניצחנו, חבל שהאוהדים לא ראו את המשחק. קשה מאוד לשחק מול יציעים ריקים, זה מרגיש כמו משחק אימון. אני מקווה שלא יהיו יותר משחקים כאלה. הרבה מאוד זמן לא ניצחנו, היה חשוב לכולם לנצח ולהביא את הנקודות".    




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןכמה זמן לוקח למסי להגיע מהבית לאצטדיון?
כמה זמן לוקח למסי להגיע מהבית לאצטדיון?
נגןטופ: חגיגת יום ההולדת של נטע אלחמיסטר
טופ: חגיגת יום ההולדת של נטע אלחמיסטר
נגןכמעט מחצי מגרש: הבן של רוני עם שער ענק
כמעט מחצי מגרש: הבן של רוני עם שער ענק
נגןעולם האספנות בשוק מהקלף הזה של רונאלדו
עולם האספנות בשוק מהקלף הזה של רונאלדו
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */