יום חמישי, 18.12.2025 שעה 06:49
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

ניבאלדו שב לאימוני ריצה, מכבי מכרה 8,750 מנויים

בלם מכבי ערך אימון ריצה ראשון מאז הפציעה. הצהובים סיימו את מכירת המנויים העונתית. כחלון שב לאימונים. ב-16:00 משחק אימון מול ראשל"צ

|
ניבאלדו. החל לרוץ עם חבריו (ליאור טימור)
ניבאלדו. החל לרוץ עם חבריו (ליאור טימור)

אחרי יממה של חופש, שבה מכבי תל-אביב אתמול (שלישי) לאימונים ועם השחקנים גם ניבאלדו חזר לפעילות. יותר מחודש אחרי שנפצע בברכו ולא התאמן עם חבריו, הברזילאי החל הבוקר להתאמן עם חבריו ולערוך אימוני ריצה. הדרך של הבלם לשוב לכושר מלא עדיין ארוכה, אולם במכבי תל-אביב בהחלט יכולים להיות מרוצים מקצב החלמתו של השחקן.

הבלם אמנם ערך אימוני ריצה אך כשהקבוצה עברה לאימונים עם כדור, המשיך הברזילאי לרוץ סביב מגרש האימונים בקרית שלום. עדיין לא ברור מתי ניבאלדו ישוב לאימונים מלאים עם הקבוצה ובינתיים, הוא ממשיך במקביל באימונים האישיים עם הפיזיולוג, ירון ברק.

במהלך הריצה זכה ניבאלדו למחיאות כפיים גם ממאמן השוערים, שורה אובארוב, שבירך אותו על החזרה לאימונים. נראה כי במכבי יכולים להיות שבעי רצון מקצב ההחלמה של הבלם הברזילאי. שובו של ניבאלדו לסגל ולכושר מלא יהפוך לכאב ראש חיובי עבור הצוות המקועי לאור יכולת שמגלים צמד הבלמים, אבי סטרול והמונטנגרי, סאבו פאביצ'ביץ'.

בקרית שלום מרוצים מההשתלבות של פאביצ'ביץ' בקבוצה ומשיתף הפועלה שלו עם סטרול. "פאביצ'ביץ' התאקלם מהר מאוד ורואים שיש לו הרבה כדורגל. הוא השתלט על העמדה שלו יפה מאוד ושיתוף הפעולה שלו עם סטרול רק משתפר ממשחק למשחק", אמרו גורמים בקבוצה.

צפו ב-0:4 של מכבי ת"א על בני סכנין

גם הקשר, תמיר כחלון, שלא התאמן עם הקבוצה בשבוע האחרון בגל מתיחה חזקה ברגלו, ערך אימון מלא עם חבריו ונראה כי יהיה כשיר לקראת המשחק בשבוע הבא מול מכבי נתניה בגביע הטוטו.

ניבאלדו שב לאימונים (ליאור טימור)
ניבאלדו חוזר לפעילות בקרית שלום (ליאור טימור)
 

את מרבית האימון הקדישו הצוות המקצועי לאימוני טקטיקה וטכניקה כשהמאמנים יוסי מזרחי ואיציק עובדיה מעירים ומכוונים אותם לאורך כל האימון. בהמשך ערכו בצוות המקצועי משחקון פנימי במהלכו נפגע קשר דור מלול בפניו, אך זכה לטיפול בצידי המגרש על ידי הצוות הרפואי ושב להתאמן עם חבריו.

דור מלול נפגע בראשו ושב לאימונים (ליאור טימור)
דור מלול מקבל טיפול לאחר הפגיעה (ליאור טימור)
 

כמו כן, במכבי השלימו את מכירת המנויים לעונה הקרובה, כאשר נמכרו 8,750 מנויים. הצהובים השיגו תקציב חסר תקדים עם גיוס ספונסרים העומד על שמונה מיליון שקלים. בין הספונסרים ניתן למצוא את חברת פייג'יאה, קל נופש, פסיפיק, פומה, גט מקסימום וסטארט.

למרות שבסוף השבוע לא ייערך מחזור ליגה בעקבות יום הכיפורים, במכבי תל-אביב מגבירים את קצב האימונים. היום ב-16:00 יתארחו חניכיו של יוסי מזרחי אצל עירוני ראשון-לציון, שהביסה אמש 1:6 את הכח עמידר רמת-גן בליגה הלאומית.

מכבי באימון בוקר (ליאור טימור)
יוסי מזרחי והשחקנים באימון הבוקר (ליאור טימור)
 

מכבי תתאמן גם ביום שישי, ערב יום הכיפורים, ותשוב לאימונים ביום ראשון אז יתכוננו למשחק החוץ בגביע הטוטו מול מכבי נתניה.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */