יום שלישי, 03.02.2026 שעה 11:35

גל נבו העפיל לגמר ב-400 מטרים מעורב אישי

אליפות אירופה: השחיין בן ה-23 עלה מהמקום השלישי עם תוצאה טובה של 4:16.15 ד' וינסה להשיג הערב ב-18:00 מדליה בגמר השני שלו בבודפשט

|
גל נבו. גמר שני בבודפשט (רויטרס)
גל נבו. גמר שני בבודפשט (רויטרס)

אליפות אירופה בשחייה הנערכת בבודפשט הגיעה היום (ראשון) ליומה השביעי והאחרון. גל נבו בן ה-23 הצליח להעפיל לגמר במקצה החזק שלו, 400 מטר מעורב אישי, מהמקום השלישי עם תוצאה טובה של 4:16.15 דקות. הגמר יתקיים הערב ב-18:00.

מהמקום הראשון הכללי העפיל לאסלו צ'ה, בכיר שחייני הונגריה ואליל הקהל המקומי, עם תוצאה של 4:14.01 דקות. גם את המקום השני תפס שחיין מקומי, דוד ורזוסטו, עם זמן של 4:14.73 דקות.

זהו הגמר השני של נבו באליפות לאחר שהצליח להעפיל גם בחצי המרחק של אותו משחה, אך לא הצליח להשיג מדלייה וסיים במקום הרביעי.

באותו משחה ניצח לאסלו צ'ה המצוין וזכה במדליית הזהב, כפי שהוא צפוי לעשות גם הערב. 

אפשר לקוות, כי נבו יצליח לעלות לפחות מקום אחד ולשחזר את הישגו של גיא ברנע ואולי אף יותר מכך.

רביעיית השליחות של ישראל לא הצליחה להעפיל לגמר משחה 4 כפול 100 מטר מעורב כשסיימה במקום ה-11 הכללי. הנבחרת שהורכבה מעמית עברי, אנה וולצ'קוב, יוליה בנך ומרווה חרפק סיימה עם זמן של 4:11.00 דקות , 9 שניות יותר מנבחרת השליחות של בריטניה שהקדימה את נבחרות שבדיה ודנמרק שסיימו במקומות השני והשלישי בהתאמה.

גל נבו (GettyImages)
גל נבו. מקווה להשיג מדליה ולשחזר את ההישג של גיא ברנע (GettyImages)
 

גם רביעיית השליחים של ישראל כשלה בניסיונה להעפיל לגמר משחה 4 כפול 100 מטר מעורב כשסיימה במקום ה-10 הכללי. הנבחרת שהורכבה מיהונתן קופלב, דניאל מלניק, אלון מנדל וגיא ברנע, מדליסט הארד הטרי, סיימה עם זמן של3:40.26 דקות. במקום הראשון הכללי סיימה רבייעית השליחים של הולנד שתתמודד בערב ראש בראש מול רביעיית השליחים של צרפת.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */