יום שישי, 07.03.2025 שעה 13:14
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגה ספרדית 24-25
5725-7126ברצלונה1
5616-4326אתלטיקו מדריד2
5425-5526ריאל מדריד3
4823-4426אתלטיק בילבאו4
4435-4825ויאריאל5
3833-3426בטיס6
3627-2826ראיו וייקאנו7
3632-2526מיורקה8
3427-2326ריאל סוסיאדד9
3340-3826סלטה ויגו10
3337-3226אוססונה11
3336-3126סביליה12
3239-3426ג'ירונה13
3021-2126חטאפה14
2736-2425אספניול15
2738-2326לגאנס16
2444-3026לאס פלמאס17
2444-2826ולנסיה18
2340-2926אלאבס19
1660-1726ויאדוליד20

ברצלונה גברה 2:4 על ולרנגה במשחק אימון

גווארדיולה שיתף כמעט אך ורק צעירים. פברגאס: "בארסה אצלי בדם". זלאטן: "לא היה לי ספק שאשאר". ויאריאל הביסה את טוטנהאם 1:4 במשחק אימון

|
קייטה. הבקיע את השער הרביעי (רויטרס)
קייטה. הבקיע את השער הרביעי (רויטרס)

ברצלונה ניצחה הערב (חמישי) בנורבגיה 2:4 את ולרנגה במשחק האימון הראשון שלה לקראת העונה הקרובה. האלופה הספרדית פתחה עם הרכב משופע בשחקני ספסל ובצעירים, אך הצליחה לגבור על היריבה, שסיימה בעונה שעברה במקום השביעי בליגה המקומית.

ויקטור סאנצ'ס העלה את פפ גווארדיולה ל-0:1 בדקה ה-13 בבעיטה חזקה מתוך הרחבה, אך היתרון החזיק מעמד מעט מאוד זמן. שתי דקות לאחר מכן סינג איזן בכדור עונשין מ-11 מטרים וסיפק הרבה גאווה לקהל המקומי.

עשרים דקות חלפו ומקסוול, אחד השחקנים הבכירים ב-11 של בארסה, העלה ל-1:2 עם בעיטה חזקה משלו מצידה השמאלי של הרחבה והתוצאה נותרה בעינה עד לסיום המחצית הראשונה.

המחליף בנחאמין מרטינס הוסיף את השלישי בדקה ה-51 ורבע שעה לאחר מכן בויאן זאזיץ' הסרבי הצליח לצמק בחזרה לפיגור שער בודד. סיידו קייטה, שגם כן נכנס במהלך המחצית השניה, הוסיף את הרביעי בדקה ה-64 בנגיחה מתוך הרחבה וקבע את התוצאה הסופית.

האם ססק יחזור לבארסה?
סוגיית ססק פברגאס לברצלונה לא שוקטת ובקטאלוניה ממשיכים לעסוק בנושא על בסיס יומי. כלי תקשורת בספרד מצטטים היום את קפטן ארסנל בראיון בו הוא מספר על התחושות האישיות שלו בהקשר למעבר האפשרי.

פברגאס (רויטרס)
פיקה ופויול מלבישים את פברגאס. הוא עדיין מתלבט (רויטרס)
 

פברגאס סיפר: "אני מברצלונה, אני חבר במועדון ביחד עם סבי, דודי ובן דודי. הצבעים של המועדון אצלי בדם מאז שאני קטן. אני קטאלוני, גדלתי בנוער של בארסה. עם זאת, אני הקפטן של ארסנל, אני תותחן ושם עשיתי את שמי והתבגרתי כבן אדם".

ססק הדגיש את החשיבות שהוא רואה ביחסיו עם המנג'ר ארסן ונגר: "הוא אבא שני בשבילי, האדם הכי חשוב בחיי אחרי אבי. הוא תמך בי המון והתייחס אליי כמו אל בן. אני חלק מהמשפחה שלו. הוא לא רוצה שאעזוב. השיחה האחרונה שלי איתו בלונדון היתה אחד הרגעים הקשים בחיי. מאוד התרגשתי".

מנגד, פברגאס לא מסתיר את הערכתו לצ'אבי, אנדרס אינייסטה והיתר בקמפ נואו: "השחקנים האלה הם חברים שלי כבר הרבה שנים. הם משחקים כדורגל מצויין וכל תואר שהם הניפו הגיע להם".

ארסן ונגר ופברגאס (MobileONE)
ונגר ופברגאס חוגגים: "הוא האדם החשוב בחיי אחרי אבי" (Gettyimages)
 

עוד המשיך הקשר הצעיר לשבח את שחקני אלופת ספרד: "פויול נותן לי ביטחון ודואג לי כמו אח גדול. בוז'אן מעורר השראה. בוסקטס פשוט ואותנטי, צ'אבי מאסטרו, אינייסטה כל כך סבלני, במיוחד בהתחשב בכל הפציעות מהן סבל. מסי רגוע, ביישן ומאוד נחמד. לוואלדס יש הרבה אופי".

ומשחקן שעשוי להגיע לשחקן שעשוי לעזוב את ברצלונה. החלוץ זלאטן איברהימוביץ', שמעמדו בקמפ נואו מעורער, במיוחד מאז הגעתו של דוד וייה, סיפר על רצונו להישאר: "במהלך הפגרה הרבה מועדונים פנו אליי אבל לא דיברתי איתם. יש שמועות, אני מתייחס לזה בחיוב כי הם מעריכים את העבודה שלי. מעולם לא היו לי ספקות לגבי רצוני להישאר, עבורי זו החלטה קלה".

איברהימוביץ (רויטרס)
זלאטן בערימה קטאלונית: "יש לי חוזה ואני מאושר, השמועות לא מפריעות" (רויטרס)
 

איברה הוסיף: "יש לי חוזה ואני מאושר פה. השמועות לא מפריעות לי לשחק ברמה הכי גבוהה. העיתונים חייבים לומר דברים כדי למכור, אבל זה לא משפיע לי על המוטיבציה. אני בקבוצה הכי טובה בעולם ואני מאוד שמח, זה כבוד".

וייה מגיע על המשבצת שלו? לא אם שואלים את זלאטן: "אני שמח שווייה מגיע, זו החתמה נהדרת. הוא אחד הטובים בעולם, אנחנו נהיה חזקים יותר ויהיו לנו יותר הזדמנויות לנצח".

השבדי התייחס גם להגעתו של מאמנו באינטר, ז'וזה מוריניו, ליריבה המושבעת, ריאל מדריד: "הכרתי אותו במשך שנה, הוא אחד המאמנים הכי טובים בעולם. הוא מתמחה בהבאת קבוצות לטופ, אבל בארסה הכי טובה בעולם, יש כאן שמונה שחקנים שזכו במונדיאל. ריאל היא איום".

זלאטן איברהימוביץ´ ז´וזה מוריניו (GettyImages)
איברהימוביץ´ ומוריניו בעונה המשותפת באינטר: "ריאל היא איום" (GettyImages)
 

ויאריאל הביסה את טוטנהאם 1:4 במשחק אימון
במשחק אימון שנערך היום, הביסה ויאריאל את טוטנהאם 1:4 בזכות שלושער של ג'וזפה רוסי. האיטלקי העלה את הצוללת הצהובה ליתרון אחרי 22 דקות וכעבור שתי דקות בלבד הכפיל אותו, אחרי מבצע של מרקוס סנה.

בדקה ה-56 העביר פיטר קראוץ' הארוך כדור רוחב לג'ובאני דוס סנטוס והמקסיקני, ממצטייני נבחרתו במונדיאל האחרון, כבש בקור רוח וצימק את התוצאה. אך רוסי מיהר לכבוש את השלישי עם בעיטה שפגעה בקורלוקה וחדרה לרשת. רובן השלים את החגיגה.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןאנטוני וממפיס עם טכניקה עילאית בפרסומת
אנטוני וממפיס עם טכניקה עילאית בפרסומת
נגןלוקה בהלם: לברון בדרך ל-70,000 נקודות?!
לוקה בהלם: לברון בדרך ל-70,000 נקודות?!
נגןזהו זה: יש לנו זוכה בתואר שנה השנה בעלם
זהו זה: יש לנו זוכה בתואר שער השנה בעולם
נגןהצצה ליום כיף של מנור סולומון ודנה
הצצה ליום חופשי של מנור סולומון ודנה
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */