יום שבת, 15.02.2025 שעה 19:40
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5313-4623הפועל ב"ש1
4823-4822מכבי ת"א2
4224-4622מכבי חיפה3
4128-4222בית"ר ירושלים4
3533-3623מכבי נתניה5
3223-3022הפועל חיפה6
2828-2422מכבי בני ריינה7
2733-2022עירוני ק"ש8
2431-2622הפועל ירושלים9
2438-2023מכבי פ"ת10
2329-1722בני סכנין11
2034-1623עירוני טבריה12
1544-2822מ.ס אשדוד13
1435-1722הפועל חדרה14

נעים לשחקני הבית: תהיו ישרים ותקבלו תשובות

מאמן בני סכנין ביקש משחקניו שיפנו אליו את טענותיהם באופן אישי ולא בפני אנשים מבחוץ. בקבוצה כועסים על צ'ה שאיחר בהגעתו חזרה לאימוני הקבוצה

|
יובל נעים. רוצה שהשחקנים ידברו איתו  (עמית מצפה)
יובל נעים. רוצה שהשחקנים ידברו איתו (עמית מצפה)

מאמן בני סכנין, יובל נעים, ממשיך לעבוד לא רק על מגרש האימונים, אלא גם בחדר ההלבשה של המועדון. המאמן שוחח אמש (שלישי) עם שחקניה המקומיים של קבוצתו החדשה והבהיר לחניכיו שהם יכולים להרגיש חופשי ולדבר איתו ישירות על כל בעיה שמפריעה להם.

נעים יזם את השיחה בעקבות התחושה של חלק מחניכיו שהם אינם זוכים ליחס דומה לשאר השחקנים.  "אני כאן בשביל כולם והמטרה שלנו משותפת" אמר להם המאמן. "אני לא רוצה לשמוע מגורמים אחרים על דברים שמפריעים לכם. דברו איתי ישירות ונפתור כל בעיה שתצוץ. אף אחד לא צריך לחשוש ממני. הכי חשוב שכולם יידעו שהגעתי לכאן במטרה שנצליח יחד".

אחד השחקנים שנכח בשיחה אמר ל-ONE: "השיחה עם יובל היתה משהו חדש. באופן טבעי כאשר מגיע מאמן חדש יש כל מיני חששות ומחשבות עד שמכירים את המאמן. בדבריו יובל גרם לנו להבין שמעבר למאמן טוב הוא בן אדם טוב וזה לא פחות חשוב במקום כמו סכנין".

כזכור, לנעים היו מספר תקלות בתחילת הדרך בסכנין, רובן מול עוזרו עבאס סואן כמו גם עם באסם גנאים. עכשיו אפשר לציין, שהיחסים בין נעים לסואן נמצאים במצב טוב והשניים עובדים בשיתוף פעולה מלא.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
נעים: נוכל לעשות חיים קשים להפועל ת''א

למרות הרצון להשרות אווירה טובה בין הצוות המקצועי לשחקנים, ישנו שחקן אחד שעליו כועסים בקבוצה והוא נסטיה צ'ה, שהגיע באיחור לארץ ולא נטל חלק ב-1:2 מול הפועל אשקלון.

לטענת הקבוצה, אין מקום לאיחורים מהסוג הזה. המאמן נעים נשמע מרוצה מהתקדמות הקבוצה עד כה בפגרה הנוכחית. "אני בסה"כ מרוצה ממה שראיתי במשחק. כמובן שאחרי שנתחזק נהיה טובים יותר".

יא יא פטי. מקווה לשחק בשבת מול האלופה  (עמית מצפה)
יא יא פטי. מקווה לשחק בשבת מול האלופה (עמית מצפה)
 

יא יא פטי שותף במשך 55 דקות במשחק מול אשקלון וצפוי לפתוח גם במשחק גביע הטוטו במוצ"ש מול האלופה הפועל ת"א. מנגד, לירן כהן שמתאושש מפציעה ויניב לוזון, שאמור לעבור ניתוח בקע, לא ישותפו במשחק.

נסטיה צ´ה. שב מאוחר לאימונים  (עמית מצפה)
נסטיה צ´ה. שב מאוחר לאימונים (עמית מצפה)
 

ONE - מספר 1 בספורט
אסור לפספס
נגןהכלבה ששברה שיא גינס בגלישה על סקייטבורד
הכלבה ששברה שיא גינס בגלישה על סקייטבורד
נגןמסי ולברון משתפים פעולה בפרסומת חדשה
מסי ולברון משתפים פעולה בפרסומת חדשה
נגןבליגנהאם נבוך אחרי השספג השחלה מקורטואה
בלינגהאם נבוך אחרי שספג השחלה מקורטואה
נגןלאמין ימאל ואבא המציאו ריקוד טיקטוק חדש?
לאמין ימאל ואבא המציאו ריקוד טיקטוק חדש?
/* LAST / NEXT ROUNDs */