יום רביעי, 19.02.2025 שעה 18:39
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

מראדונה: מעוניין להמשיך כמאמן נבחרת ארגנטינה

המאמן שינה את דעתו, אך מוסיף: "אם יגעו לי במישהו מהצוות, אעזוב". על גרמניה: "לא ראיתי ולא אראה את המשחק". על ורון: "לא היה שום ריב איתו"

|
מראדונה. רוצה להמשיך בארגנטינה (רויטרס)
מראדונה. רוצה להמשיך בארגנטינה (רויטרס)

מהמונדיאל כבר נותר רק זיכרון רחוק, אבל בארגנטינה ממשיכים להתעסק בנבחרת שלהם ומחכים למוצא פיו של האליל, דייגו ארמנדו מראדונה, בנוגע להמשך דרכו כמאמן.

מראדונה ייפגש בקרוב עם יו"ר ההתאחדות הארגנטינאית, חוליו גראנדונה והשניים יקבעו אם יימשך הרומן ביניהם. בינתיים, המאמן חזר מביקור אצל הוגו צ'אבז נשיא ונצואלה ודיבר על העתיד.

"אני מעוניין להמשיך כמאמן הנבחרת, אבל אם ייגעו לי באחד מאנשי הצוות, אעזוב", אמר מראדונה עם חזרתו למולדתו ארגנטינה והוסיף: "אני רוצה לשמור על הצוות שלי ולהוסיף עוד אנשים".

מראדונה נשאל גם האם הוא ראה את ההפסד 4:0 לגרמניה שגרם להדחתה של ארגנטינה מהגביע העולמי וענה: "לא ראיתי את המשחק ואני לא מתכוון גם לראות אותו".

"אנחנו צריכים להסתכל על כל מה שקרה בגביע העולמי ולבדוק מה היה שם. הנבחרת עבדה נפלא עד המשחק מול גרמניה".

מספר 10 האגדי גם הכחיש שמועות על ריב עם חואן ורון שסופסל במונדיאל: "הכל שקרים, אני נשבע בילדים שלי. כאשר החלטתי לספסל אותו, הוא היה הראשון לעודד את החברים שלו. ורון הוא ג'נטלמן אמיתי".

כזכור, ארגנטינה טיילה עם מאזן מושלם בשלב הבתים של הגביע העולמי ועברה בשמינית הגמר את מקסיקו, אבל ברבע הגמר נתקלה בגרמניה החזקה והודחה ללא תנאי. לאחר המונדיאל הכריז מראדונה כי נמאס לו, אך נראה שהוא נמלך בדעתו והוא עשוי לשוב לנבחרת.

מראדונה. לא רוצה שיגעו לו בצוות (רויטרס)
מראדונה. לא רוצה שיגעו לו בצוות (רויטרס)
 

לכתבה זו התפרסמו 11 תגובותלקריאת כל התגובות הוספת תגובה
ישנן 11 תגובות ב-11 דיונים
הוסף תגובה בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
תגובתך נשלחה ותפורסם בהתאם לשיקולי המערכת
11
אוהד שפוי26/07/10, 14:28
השב   •  00
10
טל26/07/10, 12:49
הם לוקחים שם את החיים בסבבה.ילה בואו נבזבז עוד מונדיאל בלי לזכות.הרי ברזיל מארחת וכנראה שהיא תזכה, אז מה אכפת לנו להשאיר את הנבחרת בידיו של מראדונה. צחוקים יהיו?.מסיבות עיתונאים מרתקות יהיו?.קללות יהיו?.רייטינג לנבחרת יהיה?.והכי חשוב.מראדונה יהיה.אז מה רע.? נעבור את שלב הבתים בהליכה.את שמינית הגמר בקלאסה, ואז תבוא איזו גרמניה, צרפת, ספרד, ברזיל. ותתן לנו בראש כי הנבחרת אפילו לא התאמנה על יציאה קדימה לנבדל.ואז מה? המונדיאל שאחרי זה יהיה כנראה באנגליה.ושם בכלל לא יתנו למראדונה להיכנס, אז אין מה לדאוג, יהיה מאמן חדש. ואמוס ארחנטינה. אהבה נצחית למרות הכל.כי אין עוד נבחרת צבעונית כזו וכשהיא מנצחת, תודו שהיא עושה את זה הכי יפה בעולם.
השב   •  40
9
טל26/07/10, 12:47
השב   •  0 0
8
אורי26/07/10, 11:07
מי גדול יותר רונלדו הפורטוגלי כחול רונלדיניו אדום
השב   •  512
7
רן26/07/10, 10:52
מאמן שלא רוצה לראות  את ההשפלה של הנבחרת נגד גרמניה הוא גרוע
השב   •  20
6
אושריי26/07/10, 10:30
השב   •  11
5
* אביר המקלדת *26/07/10, 10:11
השב   •  00
4
סרגיי גרסימץ26/07/10, 10:11
מראדונה חוזר לאמן את נבחרת אגרנטינה=קשטן חוזר לאמן את נבחרת ישראל. מראדונה חשב שמסי הוא המשיח שיוכל לסחוב את כל הנבחרת על הגב שלו ללא כל טקטיקה מבריקה של הקבוצה אך מראדונה טעה כי למסי כמו לישו יש רק ישות אחת והיא אנושית. אז דחפת לנבחרת את ורון בלי קשר לכלום ולא שיתפת את אגורו שהוא אחד מהשחקנים המבריקים בליגה הספרדית. מראדונה, נכשלת, חזור הביתה אל האבקה, שם אולי יש לך עתיד.
השב   •  10
3
לב אדום26/07/10, 10:07
השב   •  10
2
* אביר המקלדת *26/07/10, 10:04
אתה תהיה גיבור עד שתפגוש את גרמניה..ואז אנחנו כרגיל נפרק אותך חתיכת ערס..
השב   •  40
1
מוריניו לוזר גדול26/07/10, 09:53
מה הצוות שלך נשאר . הצוות שלך נכשל ובגדול אתה צריך עוזר מאמן ברמת מאמן גדול כדי שהשילוב הזה יצליח. אני בעד שאתה תחזור אבל תרגע קצת ותחשוב פעם פעמים ..10 ותמיד תשאל אנשים עם ניסיון ואל תחליט לבד בסוף זה יצליח .. כי אם לא עכשיו אז מתי ?
השב   •  20
אסור לפספס
נגןהוא רק בן 6: הבן של מסי כובש שער כמו אבא
מסי גאה: הילד שיחזר את הגול המפורסם שלו
נגןאנגליה: השחקן הלך מכות עם האוהדים ביציע
אנגליה: השחקן הלך מכות עם האוהדים ביציע
נגןמקסיקו: ראמוס מגשים חלום לאוהד צעיר
מקסיקו: ראמוס כבר מגשים חלום לאוהד צעיר
נגןג'ובאני רוסו מסיים עצבני אחרי הפסד בפאדל
ג'ובאני רוסו מסיים עצבני אחרי הפסד בפאדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוקדמות יורו 24
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראל כדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה אדריאטית
/* LAST / NEXT ROUNDs */