יום ראשון, 23.03.2025 שעה 11:08
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

כוכבת הפורנו טוענת: יש לי ילד בן 9 מטייגר וודס

כוכב הגולף המושמץ לא מפסיק להסתבך: מקור של "הדיילי ניוז" חשף כי לוודס יש ילד משותף מדבון ג'יימס: "הוא מסרב לפגוש אותו, אבל שולח לו מתנות"

|
טייגר וודס. אין קץ להסתבכויות (רויטרס)
טייגר וודס. אין קץ להסתבכויות (רויטרס)

"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל", אומר מאיר אריאל באחד משיריו. ספק אם כוכב הגולף המושמץ, טייגר וודס מכיר את הזמר/משורר הישראלי המהולל, אבל נראה כי הציטוט הנ"ל בהחלט מתאר את השנה העוברת עליו.

לאחר שהודה שבגד באשתו באופן סדרתי ואף יצא לחופשה ארוכה מגולף כדי להציל את חיי משפחתו, נחתה כעת מכה חדשה על וודס כשכוכבת הפורנו האמריקנית, דבון ג'יימס טוענת כי יש לה ילד בן 9 מוודס עצמו.

על פי הדיילי ניוז, דבון בת ה-29 שניהלה עם וודס רומן בן שנתיים וחצי ילדה לו בן סודי ב-2001. שמו של הילד הוא אוסטין טי. ג'יימס כששמו האמצעי הוא ככל הנראה מחווה סודית לגולפאי.

על פי המקור של ה"דיילי ניוז", כוכבת הפורנו הכירה את וודס כשהיתה בת 19 והלכה לבית ספר נוצרי. "הם מייד התחילו במערכת יחסים. היא נכנסה להריון, אבל החליטה לא לספר לו".

הכוכבת הבלונדינית אמרה במרץ שוודס שילם לה ב-2006 עבור אורגיה עם נערה נוספת וכי כך גם חזרו לקשר. ג'יימס הראתה אז לוודס תמונות של הילד שלה ושטחה בפניו כי זהו בנו, על פי המקור וודס סירב לפגוש את הילד, אבל שלח לו מתנות".

האם לטייגר וודס יש ילד סודי בן 9? (רויטרס)
האם לטייגר וודס יש ילד סודי בן 9? (רויטרס)

דבון היא כבר האישה השניה הטוענת כי ילדה בן לוודס, הקודמת, תרזה רוג'רס טענה כי ב-2004 ילדה תינוק לכוכב שהסכים לשלם לה מיליונים כדי שלא תחשוף זאת.

עורך דינו של טייגר וודס סירב להגיב לידיעה של ה"דיילי ניוז", אימה של דבון טענה מנגד כי, "בתה היא שקרנית פתולוגית".




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןאגדה: דופלנטיס רושם לעצמו עוד שיא מטורף
אגדה: דופלנטיס רושם לעצמו עוד הישג מטורף
נגןהמשחק המוזר מהאימון של נבחרת ישראל
המשחק המוזר מהאימון של נבחרת ישראל
נגןעסק ביפן: אשתו של נטע לביא קופצת למים
עסק ביפן: אשתו של נטע לביא קופצת למים
נגןכזה לא תראו בארץ: הקמיע הברזליאי מפגיז
כזה לא תראו בארץ: הקמיע הברזליאי מפגיז
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */