שי אלון
|

נובאק ג'וקוביץ' וישי עוליאל (פייסבוק נבחרת דוד)
ביום שישי הקרוב יחל שלב רבע הגמר של גביע דיוייס, כשבמוקד יעמוד המפגש בבלגרד במסגרתו תתמודד סרביה מול ספרד. מי שיוליך את הסרבים להתמודדות הוא כמובן נובאק ג'וקוביץ’, המדורג שני בעולם, שבצעד מפתיע, בחר ביריב אימונים מיוחד לקראת המפגש –הטניסאי הישראלי, ישי עוליאל בן ה-17. בשאר מפגשי רבע הגמר, ייפגשו אוסטרליה וארה"ב, בלגיה תארח את איטליה וצרפת תנסה לחלוף על פני בריטניה.
לאחר שנודע לנובאק שבמשחק הראשון הוא צפוי להתמודד מול המחבט מספר שתיים של ספרד, אלברט ראמוס וינולאס המדורג 24 ואשר חובט ביד שמאל, חיפש המחבט הבכיר של סרביה יריב אימונים שמאלי. לאחר מכן, התקשרו אנשי הצוות המקצועי של הנבחרת לאקדמיה בצרפת בה מתאמן עוליאל לקראת עונת החימר ואלו המליצו על ישי.
הסרבי קיבל את ההמלצה והטיס על חשבונו את הישראלי ומאמנו ג'אן פוצ'טאר ביחד עם מאמן הכושר גיא גפני לבירת סרביה. השניים כבר הספיקו לערוך אימון ראשון ביחד על המגרש ב"ארנה" של בלגרד, שם ישהה עוליאל עד לתום המפגש ביחד עם הנבחרת הסרבית.