שי אלון
|
אנדי מארי והגביע בווימבלדון (רויטרס)
האם צפויה שערוריה נוספת בעולם הטניס? על פי דיווחים הערב (חמישי) בתקשורת העולמית, נודע כי מתנהלת חקירה בנוגע להטיית משחק שנערך בווימבלדון השנה, מבלי לפרסם עדיין את פרטי המשחק החשוד.
החקירה, שמתנהלת על ידי ארגון היושרה בטניס, נפתחה בעקבות שרשרת הימורים חשודה בנוגע למשחק, כאשר במקביל מנהל הארגון חקירה דומה על המשחק בין ויטליה דיטצ'נקו לטימאה בשינסקי מהסיבוב ראשון באליפות ארה"ב.
 |
טמיאה בשינסקי. נמצאת גם היא במוקד העניינים (רויטרס) |
|
|
מנהלי סוכנויות ההימורים מחוייבים לדווח לארגון על התנהלות או יחסי הימורים חשודים במהלך ההימורים היום יומיים על משחקי הטניס. בדיווח נטען כי לארגון הגיעו לא פחות מ-96 אזהרות בין החודשים יולי עד ספטמבר בלבד, ביניהם שני המשחקים הנמצאים בחקירה.
בהודעה שהוציא הארגון נמסר כי אין לראות בהתראה החשודה כראייה להטייתו של המשחק, וכי דפוסי הימורים בלתי רגילים עשויים להיגרם גם בעקבות גורמים שונים וחוקיים כגון הגדרת יחסים שגויה, כושר שחקן, ועוד.