מערכת ONE
|

נובאק ג´וקוביץ´. בשלב הבא (רויטרס)
משחקי הסיבוב השלישי בטורניר רוג'רס קאפ בטורונטו נמשכו הלילה (בין חמישי לשישי) כשלא נרשמו הפתעות וכל המדורגים הבכירים העפילו לשלב רבע הגמר.
במשחק המרכזי ניצח המדורג מס' 1 בעולם נובאק ג'וקוביץ' 2:6, 4:6 את הצ'כי הוותיק ראדק סטפאנק (129) בתוך שעה ו-29 דקות. הסרבי יפגוש ברבע הגמר את תומאש ברדיך הצ'כי (8), שהתקשה מאוד מול ראיין הריסון (144) המפתיע 4:6, 7:6 (2), 4:6 אחרי שעתיים ו-9 דקות של משחק איכותי.
במשחק השלישי לא התקשה מילוש ראוניץ' המקומי (7) עם 2:6, 3:6 קליל על ג'רד דונלסון האמריקאי בתוך שעה ו-12 דקות. הקנדי יתמודד ברבע הגמר מול גאל מונפיס הצרפתי (14) שנמצא בכושר מצוין.
 |
תומאס ברדיך. קרב קשה בשלב הבא (רויטרס) |
|
|
משחקי רבע הגמר
נובאק ג'וקוביץ' - תומאש ברדיך
מילוש ראוניץ' - גאל מונפיס
גריגור דימיטרוב - קיי נישיקורי
קווין אנדרסון - סטן ואורינקה
 |
ונוס וויליאמס. הפסיד בדרבי האמריקאי (רויטרס) |
|
|
נשים: וויליאמס ובושארד הודחו במונטריאול
גם במונטריאול נמשך טורניר רוג'רס קאפ בנשים. התוצאה המפתיעה של הלילה הגיעה עם ההדחה המפתיעה של המדורגת שישית בעולם ונוס וויליאמס בדרבי האמריקאי 6:1, 6:7 (2), 6:3 על ידי מדיסון קיז (12) בתוך שעה ו-52 דקות במסגרת הסיבוב השלישי.
יוהנה קונטה (14) לא התקשתה מול ברברה לפצ'נקו (50) עם 3:6, 2:6 בתוך שעה ו-9 דקות. יוג'יני בושארד המקומית (42) הופתעה על ידי כריסטינה קוצ'ובה הסלובקית 3:6, 6:4, 6:3 בתוך שעתיים ו-18 דקות.