מערכת ONE
|

טורי פילנובסקי (משה חרמון)
חמש מדליות לנציגות הישראליות בגרנד פרי ההתעמלות האומנותית הערב (שבת) ב"אייס מול" אילת. טורי פילנובסקי זכתה בארבע ולינוי אשרם זכתה באחת. בנוסף, השתיים בלטו בגמר הקרב רב וסיימו במקומות הרביעי (אשרם) והחמישי (פילנבוסקי).
פילונבסקי, שזכתה במדליית כסף בתרגיל האלות ובשלוש מדליות ארד בתרגילי החישוק, הכדור והסרט. אשרם זכתה בארד בתרגיל האלות. תרגיל האלות היה המוצלח ביותר של הישראליות והיחידי בו שתיהן היו על הפודיום. פילנובסקי זכתה בכסף עם ציון 18.517, אשרם קטפה את הארד עם 18.383.
 |
לינוי אשרם (משה חרמון) |
|
|
בגמר החישוק סיימה פילנובסקי שלישית עם 18.550, בעוד אשרם סיימה רביעית בתרגיל עם 18.100. גם בתרגיל הכדור הישראליות סיימו במקומות 3 ו-4. פילנובסקי רשמה ציון 18.433 שהעניק לה את הארד. בתרגיל הסרט פילנובסקי רשמה 18.417 ומדליית ארד נוספת, בעוד אשרם סיימה רק שמינית.