
לוח התוצאות והמשחק המבוטל (לי נוף)
נבחרת הנשים של ישראל בכדורשער היתה אמורה לפגוש אמש (שבת) את מקבילתה מאלג׳יריה במסגרת המשחקים הפראלימפיים בריו. אלא שלאחר שנודע כי הנבחרת ממדינת ערב לא התייצבה למשחק שהיה אמור להתקיים נגד נבחרת ארצות הברית והמשחק בוטל, בוועדה המארגנת פנו לראשי המשלחת במדינה כדי לקבל תשובות מדוע לא התייצבו והאם הם מתכוונים להתייצב למשחק נגד הנבחרת הישראלית, שכן אי התייצבות מסיבות פוליטיות מובילה להרחקה של חמש שנים מסבב התחרויות.
האלג׳יראים הודיעו כי ישנה בעיה עם הטיסות שלהם והם לא מצליחים להגיע בזמן לברזיל. במשלחת הישראלית מאמינים כי מדובר בניסיון להתחמק מהעונש על אי התייצבות. במשלחת החליטו שהנבחרת הישראלית תתייצב למשחק, וחצי שעה לפני היתה אמורה להתקיים הטלת מטבע בין שני המאמנים, אלא שהמאמן האלג׳יראי כאמור, לא הגיע והנבחרת הישראלית הסתפקה באימון במקום משחק. הנבחרת הישראלית זכתה בניצחון טכני 0:10 ובהמשך אמורה הוועדה המארגנת להתכנס ולהחליט להחליט מה לעשות עם האלג׳יריות. ישראל מצידה, תפגוש את ברזיל המארחת למשחק מכריע ביום שני.
מנהל המשלחת רון בולוטין אמר: ״כרגע ההודעה שקיבלנו זה שניצחנו טכני, יכול להיות שהן יושעו, הן יגיעו מחר ואם הן לא יושעו אנחנו כנראה נפנה ונבקש להשעות אותן״. מאמן נבחרת ישראל רז שוהם התייחס ואמר: ״הנחנו שהן לא יגיעו כי גם הבנים לא שיחקו נגדנו. כן התכוננו למשחק. הבנות ידעו שלא יהיה משחק, כל ההכנות שלנו כבר למשחק נגד ברזיל. ברור לנו שביום שני יהיו פה מעל עשרת אלפים ברזילאים, יהיה חם ואנחנו מתכוננים לזה״.