מערכת ONE
|

ראסל ווסטברוק חוגג (רויטרס)
איזה לילה עבר על ראסל ווסטברוק. 51 נקודות, 13 ריבאונדים ו-10 אסיסטים הפכו לטריפל דאבל הראשון מעל 50 נקודות מאז קארים עבדול ג'באר ב-1975. הוא עזר לאוקלהומה סיטי לנצח 110:113 את פיניקס והשכיח את הדיבורים על "היום שאחרי קווין דוראנט".
"בכנות, אני חושב שהייתי צריך לפרגן הרבה יותר לחברים שלי במשחק", אמר ווסטברוק אחרי המשחק המטורף שלו בפיניקס. "לאורך כל המשחק הייתי צריך למצוא דרכים לסמוך עליהם יותר, גם כדי לקבל מהם את הכדור בחזרה. אני חייב לעשות עבודה טובה יותר ולמסור לשחקנים פנויים".
"יש עליו הרבה שמועות, אבל כשאתה חבר שלו ועובד איתו ביום-יום, אתה מבין איזה אדם הוא", פרגן ויקטור אולדיפו לווסטברוק. "הבחור הזה רוצה לנצח יותר מכל אחד אחר בעולם. הוא יעשה הכל כדי לנצח. התדמית שלו מבחוץ מוטעית, היא שקר. אני אגיד זאת הרבה - הוא תמיד רעב".
אגב דורנאט, שרשם 30 נקודות ו-17 ריבאונדים - בקבוצתו החדשה מודאגים מפתיחת העונה על אף הניצחון 114:122 על ניו אורלינס, בעוד ההפסד לסן אנטוניו במחזור הראשון עדיין מהדהד בקרב הווריירס. "אנחנו הולכים לעשות הרבה כדי להיראות יותר טוב", אמר מאמן גולדן סטייס סטיב קר. "אפשר כבר לראות כמה עבודה מצפה לנו בהמשך הדרך. יש לנו הרבה כישרון, אבל זה ממש לא הולך להספיק".
 |
קר. יש לו עוד הרבה עבודה (רויטרס) |
|
|
ובינתיים בקליבלנד, שביעות רצון לאחר ה-91:94 הדחוק על טורונטו, כאשר המחאמות מגיעות בעיקר לקיירי אירווינג, שקלע שלשה דרמטית וניצח את המשחק עבור הקאבס.
"זה רק המשחק השני של העונה", אמר אירווינג. "אני שמח שעברנו משחק צמוד כזה מול קבוצה מעולה שכזאת. זה מראה על הרבה שיפור בקבוצה שלנו". מאמנו, טיירון לו, הוסיף ואמר: "בעונה שעברה היינו מפסידים משחק כזה".