דובי פיק
|

כריס קופלנד (רדאד ג`בארה)
עד לפני ימים אחדים שון דוסון וכריס קופלנד עוד היו בישראל, אולם בתקופה הקרובה נראה כי הם יתמודדו ראש בראש על מקום בסגל של הניו אורלינס פליקנס.
ל-ONE נודע כי קופלנד, שדחה הצעה ממכבי תל אביב ונפש בישראל במסגרת המשלחת של עומרי כספי, חתם על חוזה לא מובטח בשורות הפליקנס וינסה להשיג מקום בסגל הסופי, שכבר מונה 15 חוזים מובטחים.
בעוד בארה"ב ובשורות קבוצתו של אריק שיבק מנבאים כי דוסון ישוב למדים הכתומים ואינו צפוי להשתחל לסגל הסופי, קופלנד עשוי, בסיטואציה מסויימת, לרשת את המשבצת של ראיין אנדרסון, שעזב ליוסטון רוקטס.
 |
קופלנד בפעולה. ינסה לרשת את ראיין אנדרסון |
|
|
קצת פיקנטריה, סוכנו של קופלנד ג'ון ספנסר (50, 2.04) הינו אמריקאי-מתאזרח אשר שיחק בעברו בישראל בשנות ה-90 וניהל מערכת יחסים רומנטית עם אימו של הפורוורד. בנוסף הוא בעל היכרות חברית עם אביו, ג'ו דוסון. ספנסר שיחק במדי בני הרצליה, עימה זכה באליפות הליגה השנייה, במכבי באר שבע, באליצור אשקלון, ושיתף פעולה לתקופה קצרה עם דייויד בלאט.
קופלנד (32, 2.03) החל את דרכו באירופה בליגת המשנה הספרדית, LEB Gold בשנת 2007, ומאז ועד 2012 התגלגל בליגות של הולנד, גרמניה, ובלגיה, שם זכה בגביע המקומי. ב-NBA שיחק עם ניו יורק, אינדיאנה, ומילווקי.