מערכת ONE
|

היגוואין ביובנטוס"גונסאלו היגוואין הוא שחקנה של יובנטוס, רק החתימה הרשמית חסרה", כך פרסם היום (שלישי) העיתונאי האיטלקי, ג'יאנלונקה די מארציו. לאחר אותו דיווח, צצו שאר הפרטים והתמונה התבהרה עד כדי הודעה רשמית: היגוואין עזב את נאפולי ועד יום שישי הוא יצטרף רשמית ליובה.
הגברת הזקנה שילמה לתכולים 90 מיליון יורו, כאשר "פיפיטה" ירוויח שבעה מיליון יורו וחצי לעונה, ויחתום לחמש שנים. אם היגוואין אכן יישאר ביובה עד סוף החוזה, הסכום יאמיר עד 94.7 מיליון יורו.
השבוע, חלוץ נבחרת ארגנטינה עבר בדיקות רפואיות סודיות במדריד, ויגיע לטורינו בלילה בין חמישי לשישי. עד יום שני היגוואין יצטרף לאימוני הקבוצה ויצטרף לחבריו החדשים. יובנטוס הצטרפה לאחר מכן והודיעה גם היא רשמית על רכישתו של השחקן. העסקה תתבצע בשתי פעימות. ב-2016 תקבל נאפולי 45 מיליון יורו וב-2017 תקבל 45 מיליון יורו נוספים.