מערכת ONE
|

פייר אמריק אובמיאנג ביציע (רויטרס)
האם פייר אמריק אובמיאנג בדרך החוצה מדורטמונד? החלוץ, שהיה אמור לפתוח בהרכב הצהובים במשחק הערב (רביעי) מול ספורטינג ליסבון בליגת האלופות, הודח מהסגל ברגע האחרון.
על פי הדיווחים חולצת המשחק של החלוץ הגאבוני כבר הייתה תלויה בחדר ההלבשה, אך המאמן תומאס טוכל אישר כי הקבוצה השעתה את אובמיאנג מהמשחק. מנכ”ל דורטמונד האנס יואכים ואצק התייחס לסוגייה ואמר: ההשעיה היא מסיבות פנימיות של המועדון, המאמן קיבל את ההחלטה”. כאשר נשאל האם זה בעקבות מעבר עתידי של החלוץ לקבוצה אחרת באירופה, ענה המנכ”ל בכעס: “אלו רק שמועות של העיתונאים, אז קדימה, תמציאו מה שאתם רוצים”.
כזכור מספר קבוצות פאר באירופה עוקבות אחר החלוץ, שכבש אשתקד 25 שערים בליגה הגרמנית והעונה כבר הספיק לכבוש שבעה בשמונה מחזורים. בין הקבוצות שסומנו כיעד אפשרי של החלוץ בעתיד אפשר למצוא את ריאל מדריד. החלוץ לא הסתיר את החלום שלו בעבר ואמר: “נשאלתי פעם בראיון באיזו קבוצה חלמתי לשחק ומיד עניתי ‘ריאל מדריד’, הבטחתי לסבא שלי שאשחק שם ואני מקווה שזה יקרה בעתיד”. האם ההשעיה היא משחק מקדים לאחת העסקאות הגדולות של השנה?