הקבוצות באירופה לא מפסיקות להתחמש לקראת העונה הבאה ומצרפות שחקנים חדשים לסגליהן. ב-ONE נעקוב מקרוב על כל מה שקורה בשוק ההעברות הרשמיות והשמועות החמות מרחבי הגלובוס.
העברות רשמיות:
* כבר לא יגיע למכבי תל אביב: החלוץ האוקראיני של דניפרופטרובסק, רומן זוזוליה, שהורחק בעונה שעברה לחצי שנה מהמגרשים יחד עם רוסלן רוטאן, הוצג בבטיס.
* יממה לאחר שחתם בוויאריאל, פאטו עבר בדיקות רפואיות ולבש לראשונה את מדי הצוללת הצהובה.
* ליברפול ממשיכה לשחרר שחקנים, וגם בראד סמית', המגן השמאלי הצעיר בן ה-22, שוחרר מהקבוצה ונקנה על ידי בורנמות' ב-6 מיליון פאונד.
* סוף לשמועות: למרות הצעות מקבוצות אחרות בפרמייר ליג, מרקו ארנאוטוביץ' נשאר בסטוק וחתם על חוזה ומשודרג לארבע שנים.
* הבלם אלכסיס רואנו, לשעבר בחטאפה ובחצי שנה האחרונה בבשיקטאש, חוזר לליגה הספרדית וישחק בעולה החדשה, דפורטיבו אלאבס.
* חלוץ באיירן מינכן לשעבר, איביצה אוליץ', סיים חוזה בהמבורג וחזר לבירת בוואריה וחתם במינכן 1860 בהעברה חופשית.
ספקולציות חמות:
* חסה רודריגס ביקש מריאל מדריד לשחררו. ארסנל, ליברפול כבר מתעניינות בחלוץ הספרדי.
 |
חסה מול אוטמנדי (רויטרס) |
|
|
* קווין פרינס בואטנג בדרך לליגה הספרדית? על פי דיווחים באס, הקשר קרוב לחתימה בלאס פלמאס. מכיוון שבחודש שעבר תם חוזהו של הגנאי במילאן, הקבוצה מגראן קנריה לא תצטרך לשלם עליו דמי העברה, דבר שיקל על הגעתו לספרד.
* דייויד מויס רוצה את מרואן פלאיני בסנדרלנד. מויס, שהביא את הקשר הבלגי למנצ'סטר יונייטד ב-2013, רוצה לרכוש אותו בשנית. לאחר שערך רק 15 הופעות בהרכב הפותח של השדים האדומים בעונה שעברה, פלאיני עשוי לעבור לאצטדיון האור תמורת 13 מיליון ליש"ט.
 |
מרואן פלאיני חוגג (רויטרס) |
|
|
* ליברפול נדחתה על ידי ספורטינג ליסבון. המייטי רדס הגישו הצעה על סך 33.5 מיליון ליש"ט על אחד מכוכבי הזכייה של פורטוגל ביורו 2016, ז'ואאו מריו. על פי דיווח בדיילי סטאר, ספורטינג דחתה את ההצעה על הקשר, שמחוזר גם על ידי אינטר.
 |
ז´ואאו מריו בועט (רויטרס) |
|
|
* טוטנהאם בדרך לעסקה כפולה עם מארסיי. התרנגולים סיכמו עם הצרפתים על העברתו של ג'ורג' קווין אנקודו תמורת 10.9 מיליון ליש"ט, כאשר קלינטון אנג'י צפוי לעשות את הדרך ההפוכה לעונת השאלה.
* אנדרסון טליסקה ישחק בסופו של דבר בצ'מפיונשיפ? בנפיקה קיבלה הצעה על סך 25 מיליון יורו עבור הקשר הברזילאי, שני מיליון וחצי יותר מהצעתה של ליברפול.
 |
טליסקה חוגג (רויטרס) |
|
|
* בראד גוזאן יצטרף בימים הקרובים למידלסברו. השוער האמריקאי בן ה-31, שהיה שייך לאסטון וילה, יגיע לעולה החדשה בהעברה חופשית ויחתום לשנתיים.
* דיווח באנגליה גורס כי מנצ'סטר סיטי תרכוש שלושה שחקנים: לירוי סאנה משאלקה, גבריאל ז'סוס מפלמייראס ומרלוס מורנו מאתלטיקו נאסיונל.
 |
גבריאל חסוס (רויטרס) |
|
|
 |
מרלוס מורנו במדי קולומביה (רויטרס) |
|
|
* צ'לסי לא מוותרת על קאלידו קוליבאלי. כעת, הבלוז הגישו הצעה על סך 45 מיליון יורו עבור הבלם הסנגלי של נאפולי.
* מעמדו של רוברטו מנצ'יני, מאמנה של אינטר, מעורער מאוד, ועל פי דיווחים בהולנד, ראשי המועדון כבר סימנו את המועמד המועדף שלהם, פרנק דה בור, מאמנה לשעבר של אייאקס.
 |
רוברטו מנצ´יני (רויטרס) |
|
|
* על פי דיילי מייל, ברצלונה בדרך לרכש נוסף. הצהובון האנגלי פירסם, כי אלופת ספרד מעוניינת בקשרה הצעיר של ניוקאסל, איוסה פרס, שעשוי לעזוב את הקבוצה של רפא בניטז לאחר הירידה לליגת המשנה באנליה.
* על פי דיווחים באנגליה, אברטון הפעילה את סעיף השחרור של אידריסה גואיה מאסטון וילה, ותשלם תמורת השחקן הסנגלי כ-7.1 מיליון פאונד.
* וויליאם קרבאליו הפורטוגלי מעורר עניין גדול בפרמייר ליג, כשהקבוצות שהוזכרו כמועמדות להחתים אותו הן אברטון וצ'לסי. ספורטינג ליסבון צפויה לדרוש כ-30 מיליון ליש"ט עבור הקשר.
 |
אנטואן גריזמן מול וויליאם קרבאליו (רויטרס) |
|
|
* ספורטינג ליסבון דחתה הצעה של כ-40 מיליון יורו מליברפול עבור הקשר ז'ואאו מריו, כך טען אביו של השחקן בראיון לעיתון במדינה.