לקראת פתיחת חלון ההעברות של חודש ינואר, השמועות והדיווחים בעולם כבר עושים רעש גדול. כמו בכל חלון העברות, אנחנו ב-ONE נביא לכם את הדיווחים העדכניים והשמועות הכי חמות כדי להשאיר אתכם מעודכנים.
רשמי
# דניאלה רוגאני, אחד מהכישרונות הגדולים של יובנטוס, האריך את חוזהו במועדון עד 2021. הבלם בן ה-22, שרשם שש הופעות העונה במדי הזברות וכבש שני שערים, הושאל לאמפולי בין 2013 ל-2015 ושב לשורות יובה. כעת, בונים עליו באלופה האיטלקית.
ספקולציות
# לאחר הפרסומים האחרונים בתקשורת האנגלית סביב מעברו האפשרי, אוסקר הגיב “כמעט במאה אחוז” יעבור מצ’לסי לקבוצה בסין במהלך חודש ינואר תמורת סכום עתק של 52 מיליון ליש”ט והוסיף: “נותרו רק עוד כמה פרטים אחרונים לסגור”.
# איבן ראקיטיץ’ רוצה לשים קץ לשמועות סביבו בנוגע למעבר אפשרי למנצ’סטר יונייטד בינואר הקרוב. קשרה הקרואטי של הבלאוגרנה גורס כי הוא מעוניין להישאר במועדון הקטאלוני ואף להאריך את חוזהו מעבר לקיים. כזכור, גם יובנטוס וצ’לסי הביעו בו עניין רב.
# ממפיס דפאיי, שלא ממש מוצא את מקומו במנצ’סטר יונייטד, ממשיך לעורר עניין רב ברחבי היבשת, כשהפעם, על פי דיווחים באיטליה, רומא מעוניינת בהולנדי הבינלאומי. הג’יאלארוסי, שמחפשים גיבוי להתקפה בעקבות נסיעתו הצפויה של מוחמד סלאח לאליפות אפריקה, ינסו להשאיל את דפאיי עד סוף העונה.
# במונדו דפורטיבו מדווחים כי לואיס סוארס צפוי להאריך את חוזהו בברצלונה עד 2022. הצפי הוא שעד ה-21 בחודש הוא כבר יחתום ויצטרף לניימאר שהאריך את חוזהו העונה בשורות אלופת ספרד.
# צ’לסי ויובנטוס מעוניינות בסטיבן אנזונזי מסביליה. הבלוז כבר הגישו הצעה לספרדים, אך נראה שהגברת הזקנה מובילה, שכן היא מוכנה לשלם את סעיף השחרור של הצרפתי שעומד על 26.5 מיליון ליש”ט, וגם להבטיח לו מקום בהרכב הפותח.
# על פי דיווחים בצרפת, יוליאן דראקסלר, שביקש לעזוב כבר בינואר את וולפסבורג, מחוזר על ידי פאריס סן ז’רמן שהציעה על הקשר 30 מיליון יורו. גם ארסנל במרוץ אחרי הגרמני הבינלאומי.
יוליאן דראקסלר. ינחת בצרפת? (רויטרס)# לורן בלאן, שסיים את תפקידו בפ.ס.ז’ הקיץ, הוא אחד המאמנים הפנויים הטובים בשוק. עם זאת, הצרפתי הודיע כי “אני נהנה מהתקופה האחרונה ואשמח להמשיך לנוח עד הקיץ הבא, אלא אם כן תגיע ‘הצעה שלא אוכל לסרב לה’”.
# חלוץ פאריס סן ז’רמן, חסה, שנרכש על ידה בקיץ מריאל מדריד עבור 25 מיליון יורו, עשוי למצוא עצמו בקרוב מאוד בבית שלו, גראן קנאריה, אחרי שנודע כי פ.ס.ז’ ולאס פלמאס מנהלות מו”מ על השאלתו עד לסיום העונה.
חסה. בדרך חזרה לגראן קנאריה? (רויטרס)# ולנסיה, שלא כל כך מצליחה בליגה בלשון המעטה, צפוייה לשחרר בין ארבעה לשישה שחקנים בחלון ההעברות. הבולט בינהם הוא דני פארחו, שביקש לעזוב בקיץ. השמות שעלו כתחליף למשוחררים הם סימונה זאזה (ווסטהאם), ניקולה קאליניץ' (פיורנטינה) והרנאנס (יובנטוס).
# קשרה של מנצ’סטר יונייטד, מורגן שניידרלין, שלא מוצא את מקומו במועדון תחת הדרכתו של ז’וזה מוריניו, צפוי לסיים את דרכו אצל השדים האדומים כשדיווחים בתקשורת הבריטית מספרים על מו”מ שמנהלת אברטון מול הנהלת יונייטד, כשגם ווסט ברומיץ הביעה עניין בשחקן. הצרפתי, שלא פתח בהרכב יונייטד בליגה עד כה העונה, הביע רצון לשחק שוב תחת שרביטו של רונאלד קומאן, שאימן אותו בסאות’המפטון.
מורגן שניידרלין. בדרך החוצה מאולד טראפורד? (רויטרס)# קשרה של אברטון, רוס ברקלי, שחוזהו במדי הטופיז אמור להסתיים בעוד 18 חודשים, מעורר עניין מצדה של טוטנהאם. מאמן התרנגולים מאוריסיו פוצ’טינו מחפש אופציות יצירתיות להתקפה שלו, והקשר, שנכון לעכשיו לא מנהל מו”מ על חידוש חוזהו מול הנהלת קבוצתו, נכלל ברשימת המטרות של המאמן הארגנטינאי. הקשר בן ה-23 מתנדנד בין ההרכב לספסל תחת הדרכתו של רונאלד קומאן, אך למרות זאת אברטון אינה צפויה לשחררו כבר בינואר הקרוב. במועדון הלונדוני ימתינו ככל הנראה לקיץ כדי להגיש הצעה בגובה 25 מיליון פאונד עבור הקשר.
רוס ברקלי. על הכוונת של טוטנהאם (רויטרס)# קרלוס טבז, שחקנה של בוקה ג’וניורס הארגנטינאית, המריא לסין כדי לחתום על עסקת ענק עם קבוצת שנחאי שינואה. טבז, ששיחק במספר מועדוני צמרת כדוגמת יובנטוס, מנצ’סטר יונייטד ומנצ’סטר סיטי, צפוי להשתכר 31.5 מיליון פאונד לעונה במדי הקבוצה הסינית, שם ישחק תחת הדרכתו של אקס סנדרלנד, גוסטבו פוייט. בוקה ג’וניורס צפויה לשחק ביום ראשון הקרוב נגד קולון במסגרת הליגה הארגנטינאית, מה שקרוב לוודאי יהיה משחקו האחרון של החלוץ במדי הקבוצה.
טבז במדי בוקה (רויטרס)