מערכת ONE
|

ניקלאס בנדטנר (רויטרס)
ניקלאס בנדטנר, זוכרים? החלוץ הדני בן ה-28, לשעבר בארסנל, וולפסבורג, ואפילו יובנטוס, מצא בית חדש ומפתיע: נוטינגהאם פורסט מליגת המשנה.
בנדטנר, שבשלב מסויים נחשב לאחד החלוצים המבטיחים בעולם, הפך בשלב מסויים של הקריירה שלו למושא ללעג, בעיקר לאחר שהתעקש להצהיר שהוא "אחד החלוצים הטובים בעולם", גם כשהמספרים שלו לא הוכיחו זאת. תקופתו היפה הייתה בארסנל שם הבקיע 24 שערים ב-109 משחקים, אך מאז הקריירה שלו בהתרסקות.
בעונת 2012/13, הפתיעה יובנטוס כשצירפה את השחקן לשורותיה, אך הוא לא הבקיע במדי הגברת הזקנה אף לא שער אחד. את השנתיים האחרונות בילה בוולפסבורג הגרמנית, שם כבר שלושה שערים בלבד ב-32 הופעות. כעת ינסה החלוץ הדני לשקם את הקריירה בקבוצה מליגת המשנה באנגליה, כשב-20/9 מחכה לו מפגש פיקנטי במיוחד, נגד ארסנל במסגרת גביע הליגה.