מערכת ONE
|

אדריאן סילבה. "לא חושב על תיקו" (רויטרס)
נבחרת פורטוגל מתכוננת למשחק החשוב ביום רביעי (19:00) מול הונגריה בליון במחזור הנעילה של בית 6 ביורו 2016. הפורטוגלים יודעים שניצחון יבטיח להם את הכרטיס לשמינית הגמר, בעוד שבכל תוצאה אחרת הם יהיו תלויים בתוצאת המשחק המקביל בין אוסטריה לאיסלנד ובתוצאות הבתים האחרים.
הסלסאו ערכו היום (שני) אימון במרכז הרוגבי במרקוסיס שבפאריס לקראת המשחק החשוב. עוד לפני כן התיישב קשר מכבי חיפה בעבר אדריאן סילבה למסיבת עיתונאים בה דיבר על מצב הנבחרת.
 |
כריסטיאנו רונאלדו. מצא זמן לצחוק (רויטרס) |
|
|
"כמובן שיש בנו קצב עצב", אמר סילבה. "אנחנו לא ראויים להיות במצב הזה, במיוחד לאחר המאמץ שהשקענו. יש טעם מר לראות שהעבודה שלך לא מתוגמלת. אנחנו לא חושבים על אופציה של תיקו. זה לא חלק מהמנטליות שלנו".
"אנחנו צריכים להמשיך בעבודה הטובה שעשינו עד כה ולשפר כמה פרטים. הדבר החשוב ביותר הוא להמשיך לשחק את המשחק שלנו. אם לא היינו מגיעים למצבים בשני המשחקים הראשונים אז הייתה סיבה לדאגה".