רגע לפני סיום המחזור השני של שלב הבתים של היורו, ניתן לומר כי אלו שהיו אמורים להיות מלכי השערים של הטורניר, עוד לא ממש הגיעו...
לבחירת הנבחרת שלכם לחצו כאן
תומאס מולר הגרמני, שהפציץ בשני המונדיאלים האחרונים והיה למניה הבטוחה של נבחרת גרמניה, עדיין לא כבש. גם אנטואן גריזמן הצרפתי (שנמצא אחריו בתור בהימורי המבקיעים הטובים ביותר של היורו), נזכר לכבוש רק בדקה ה-90 של המשחק השני של נבחרתו. (0:2 על אלבניה).
ומה עם רונאלדו? נראה כי מצבו של כוכב נבחרת פורטוגל גרוע משל שני קודמיו: במשחק הראשון של נבחרתו מול איסלנד הוא לא כבש ובמשחק השני מול אוסטריה הוא אף החמיץ פנדל.
 |
אנטואן גריזמן. לפחות הוא עם שער (רויטרס) |
|
|
האם למרות האמור לעיל השלושה יהיו בנבחרת שלכם? רשימת המועמדים ניצבת לפניכם, וכל שעליכם לעשות הוא לבחור את השחקן הטוב ביותר בכל עמדה בעמוד הפעילות. להשתתפות בפעילות לחצו כאן. אחד מהמצביעים יזכה בחבילה זוגית לחצי גמר היורו מתנת קיה - נותנת החסות הרשמית של יורו 2016.
שוערים: מנואל נוייר (גרמניה), פטר צ'ך (צ'כיה), יאן זומר (שווייץ), ג'אנלואיג'י בופון (איטליה).
בלמים: שקורדן מוסטאפי (גרמניה), ג'רארד פיקה (ספרד), קמיל גליק (פולין), לאונרדו בונוצ'י (איטליה), סרחיו ראמוס (ספרד), אנדראה ברצאלי (איטליה), אדיל ראמי (צרפת) וג'רום בואטנג (גרמניה).
מגן ימני: חואנפראן (ספרד), סטפן ליכשטיינר (שווייץ), דריו סרנה (קרואטיה) ובקארי סאנייה (צרפת).
מגן שמאלי: יונאס הקטור (גרמניה), דני רוז (אנגליה), כריסטיאן פוקס (אוסטריה) וג'ורדי אלבה (ספרד).
קשרים: אונדריי דודה (סלובקיה), מסוט אוזיל (גרמניה), דמיטרי פאייה (צרפת), אנדרס אנייסטה (ספרד), לוקה מודריץ' (קרואטיה), ג'רדאן שאקירי (שווייץ), תומאס מולר (גרמניה), פול פוגבה (צרפת), ג'ו אלן (וויילס), יקוב בלשצ'יקובסקי (פולין), מארק האמשיק (סלובקיה), כריסטיאנו רונאלדו (פורטוגל), עמנואל ג'אקריני (איטליה), ווס הולהאן (אירלנד), וויין רוני (אנגליה) ואנטוניו קנדרבה (איטליה).
 |
פאייה ודשאן. הקשר נראה מצוין (רויטרס) |
|
|
חלוצים: רובסון קאנו (וויילס), אוליביה ז'ירו (צרפת), ארקדיוש מיליק (פולין), אנטואן גריזמן (צרפת), בוגדן סטאנקו (רומניה), גארת' בייל (וויילס), לואיס נאני (פורטוגל), רוברט לבנדובסקי (פולין).
לבחרית הנבחרת שלכם לחצו כאן