מערכת ONE
|

סדריק קראמבו (רויטרס)
כריסטיאן קראמבו, קשר העבר של נבחרת צרפת שגם שיחק בסוף שנות ה-90 בריאל מדריד, הביע הבוקר (שני) את דעתו בנוגע לעסקה הגדולה של הקיץ שעדיין לא נחתמה, בין הבלאנקוס לחלוץ הצעיר והמוכשר של מונאקו, קיליאן אמבפה.
תחילה התייחס קראמבו לעונה הנהדרת שחוותה ריאל: “עבורי, זה היה מדהים לראות את זינדין זידאן מוביל את הקבוצה שלו לזכייה בליגת האלופות בפעם השנייה ובליגה הספרדית. אני חושב שזו הקבוצה הטובה בליגה, באירופה ובעולם. הם ראויים לכך כי הם רשמו העונה כל כך הרבה ניצחונות משכנעים. אני לא מופתע מהרמה של זיזו, הוא למד איך להיות מנהל טכני ברמה גבוהה, הוא קיבל הזדמנות מפלורנטינו פרס לעשות תפקיד אחר והוא המשיך ללמוד”.
זינדין זידאן על הקווים (רויטרס)על כריסטיאנו רונאלדו: “בכל שנה הוא שובר עוד ועוד שיאים, זה מדהים, הוא כישרון טהור. אני חושב שהוא ימשיך בריאל מדריד, יש לו חוזה, אבל גם אם קבוצה תסכים לשלם עליו סכום עתק אז ריאל תרוויח. אני חושב שגם קארים בנזמה וגארת’ בייל צריכים להישאר, כי הם זכו ביחד.
סאגת אמבפה: “אני בהחלט רואה אותו מצטרף לריאל מדריד. אני חושב שהלב והראש שלו כבר לבנים. הוא צריך לדעת מה הוא הכי רוצה, הוא גם יודע שעם ריאל הוא יכול לזכות בתארים ולהיות חלק ממשהו גדול בו הוא יכול להתפתח, במיוחד עם זידאן. הלוואי שלי הייתה את ההזדמנות”.